Într-un mesaj postat pe secțiunea site-ului destinată dispozitivelor mobile, LG a anunțat retragerea de pe această piață în care s-a aflat printre pionieri. Rezultatele financiare negative înregistrate de compania sud-coreeană în ultimii ani i-au determinat pe decidenți să stopeze activitatea și să se concentreze pe alte zone mai profitabile. Iată mesajul postat:

„Suntem cu adevărat recunoscători pentru sprijinul acordat produselor mobile LG.

LG a luat recent decizia dificilă de a-și închide activitatea de telefonie mobilă pentru a se concentra pe alte companii care vor oferi noi experiențe și valoare consumatorilor.

Produsele noastre mobile vor continua să fie disponibile până la epuizarea consumabilelor, care vor varia de la țară la țară.

Vom respecta pe deplin garanțiile noastre limitate ale produselor și vom continua să oferim actualizări de software și securitate, precum și piese de schimb în conformitate cu reglementările aplicabile și obligațiile contractuale.

Dorim să vă mulțumim pentru loialitatea și sprijinul acordat LG Mobile. Sperăm că veți îmbrățișa celelalte tehnologii inteligente ale noastre, deoarece LG continuă să ofere o gamă largă de produse și servicii inovatoare care fac viața mai bună.”

Pe pagina anunțului există și o secțiune FAQ prin intermediul căreia utilizatorii pot afla răspunsuri la principalele întrebări legate de modul în care se va derula suportul pentru produsele existente pe piață.