Lenovo lansează Moto G4 pe piața din România, a patra generație de dispozitive care îi aduce utilizatorului caracteristici și specificații tehnice esențiale. Acesta este primul produs pe care compania îl lansează la nivel local sub umbrela brand-ului Moto.

Când vine vorba de smartphone-ul tău, adevărata valoare este atunci când are aceleași caracteristici premium pe care te aștepți să le vezi într-un dispozitiv de top, dar la o fracțiune din costul aceluia. Moto G4 reprezintă o alternativă valoroasă pentru utilizatorul aflat în căutare de valoare reală, asigurându-i cea mai bună experiență de utilizare. Aceasta este întotdeauna prioritatea lui, indiferent de prețul afișat de dispozitivul dorit.

Faceți cunoștință cu noul Moto G4

A patra generație Moto G este mai subțire și are un ecran full HD de 5,5 inci și o cameră de 13 MP pentru poze clare, perfecte pentru a fi împărtășite cu prietenii. Bateria sa de 3000mAh și procesorul octa-core incredibil de rapid îți vor permite să te bucuri de apelurile video cu familia de la prânz, iar seara de ieșirile cu prietenii1. Și când ai nevoie de un impuls de energie pentru baterie, TurboPowerTM îți oferă șase ore de putere în doar 15 minutes2.

Moto G4 este disponibil in magazinele Orange si pe orange.ro la 19 euro alături de abonamentul Orange Me 25 sau la preț standard de 209 euro (TVA inclus).

 

Noul dispozitiv le aduce utilizatorilor esența a ceea ce înseamnă Moto, oferindu-le performanță Android și un design care nu face compromisuri cu în ceea ce privește calitatea, toate la un preț corect. Și pentru că Moto le oferă o legătură mai apropiată de noțiunile de valoare reală, www.lenovomoto.ro este platforma unde toată lumea poate intra și da un exemplu de moft văzut în jurul său, primind în schimb un video exclusiv. Conținut valoros, creat de dezvoltatorii care analizează fenomenul mofturilor fără prea multe… mofturi. Conținutul nou este încărcat în fiecare săptămână, iar utilizatorii sunt invitați să facă parte din această mișcare prin analizarea și votarea mofturilor încărcate.

 

Toți cei care intră pe platforma www.lenovomoto.ro și încarcă un moft pot câștiga unul din cele 85 de premii pe care Moto le oferă.