Lenovo a anunțat lansarea WRITEit 2.0 – o aplicație extinsă, de nouă generație, care își propune să valorifice întregul potențial al dispozitivelor cu ecran tactil și al celor care suportă utilizarea pen-urilor. WRITEit 2.0 funcționează cu sistemul de operare Windows (8 și 10), iar utilizatorii pot adăuga un pen digital Lenovo pentru o experiență multimedia superioară.

Lenovo a dezvoltat WRITEit 2.0 ca o aplicație software gratuită, pentru a transforma ecranele tactile ale dispozitivelor cu sistem de operare Windows în adevărate pânze virtuale. Cu ajutorului unui pen sau al gesturilor, utilizatorii pot scrie, desena, evidenția, schița sau marca cu ușurință orice pe ecran: documente Word, fotografii, prezentări, pagini web și multe altele. Utilizatorii pot crea chiar și o pânză neagră pentru a scrie sau desena și pentru a da frâu liber creativității. WRITEit 2.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și salva creațiile sub formă de imagini pe care le pot apoi partaja cu alte persoane.

Instrumentele aplicației includ 12 culori de creion, în trei lățimi, și patru culori de evidențiere, precum și o gumă de șters. WRITEit 2.0 are de asemenea un strat de pânză virtuală pentru adnotări, folosind pen-ul sau gesturile tactile.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe website-ul: http://www.getwriteit.com.