Konica Minolta va prezenta la drupa 2016, cel mai important eveniment global destinat industriei de print și cross-media, inovații de ultimă oră în producția digitală și aplicații adiacente, într-un adevărat spectacol tehnologic care consolidează poziția de lider a companiei pe piața de tipar digital.

Ediția de anul acesta a drupa va fi organizată în perioada 31 mai – 10 iunie în Düsseldorf, Germania, sub sloganul “Touch the future”. Konica Minolta va avea unul dintre cele mai mari spații expoziționale de la drupa 2016, însumând 2.400 mp, în care va prezenta soluțiile de producție digitală ale companiei pentru mediul de business, inclusiv soluții de tipar industrial inkjet, producție de etichete și automatizări de marketing. Atracțiile principale ale standului Konica Minolta vor fi noua serie bizhub PRESS 1250 și lansarea comercială completă a KM-1, sistem de tipar digital color în coală inkjet UV în format B2+ (585x750mm).

Olaf Lorenz, directorul general al Diviziei Internaționale de Marketing, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Scopul nostru fundamental este să anticipăm nevoile clienților noștri și să le transformăm ideile în realitate, prin livrarea de soluții inovatoare care să le îmbunătățească afacerile. La drupa vom prezenta concepte inovatoare și vom demonstra modul în care îi sprijinim pe clienții nostri să își dezvolte afacerile și să genereze mai mult profit.”

Mai multe detalii despre participarea Konica Minolta la drupa 2016 puteți găsi pe micrositeul companiei dedicat acestui eveniment drupa2016.konicaminolta.eu.