Konica Minolta își dezvoltă portofoliul de sisteme și soluții de printare prin lansarea a două noi echipamente multifuncționale color A4 complet echipate, bizhub C3350 și bizhub C3850. Aceste echipamente de ultimă generație au o gamă variată de funcții, utilizare intuitivă, caracteristici avansate de securitate, compatibilitate cu echipamente A3 și oferă performanțe ecologice. bizhub C3350 și bizhub C3850 sunt ideale pentru grupuri de lucru mici și medii din orice domeniu de activitate care necesită echipamente profesionale, versatile și de încredere.

Utilizare intuitivă

bizhub C3350 și bizhub C3850 realizează toate activitățile importante din fluxul de lucru zilnic, inclusiv copiere, printare, scanare și fax, oferind viteze de printare impresionante, de 33 ppm și respectiv 38 ppm, permițând astfel creșterea productivității și îmbunătățirea eficienței. În plus, ecranele tactile color de 7 inch au interfețe intuitive și meniuri simple, astfel încât echipamentele sunt la fel de ușor de operat, asemenea utilizării unui telefon inteligent sau a unei tablete.

Caracteristici avansate de securitate

Protejarea informațiilor confidențiale este esențială pentru succesul în afaceri și încrederea clienților. Cele două echipamente multifuncționale color A4 respectă standardele internaționale de securitate și ajută la protejarea datelor, garantând reputația și siguranța financiară a companiilor. Atât bizhub C3350, cât și bizhub C3850 au caracteristici de securitate avansate, precum printarea securizată și criptarea datelor de pe hard disk.

Compatibilitate

Noile echipamente sunt ușor de utilizat întrucât au capacități funcționale similare cu modelele A3 de la Konica Minolta, devenite lider de piață pe segmentul lor.bizhub C3350 și bizhub C3850 sunt compatibile cu alte echipamente A4 și A3 , cu care se aseamănă prin caracteristici, funcții și mod de operare, ceea ce înseamnă că se integrează în fluxurile de lucru curente și completează perfect echipamentele A3 existente.

Performanțe ecologice excelente

Performanța ecologică este un criteriu esențial pentru echipamentele de birou, alături de creșterea productivității, simplificarea muncii de zi cu zi și asigurarea protecției datelor. Caracteristicile ecologice ale bizhub C3350 și C3850 reduc cheltuielile datorită consumului redus de energie, în timp ce utilizarea de materiale ecologice reduce daunele aduse mediului.

Stefan Herrmann, Product Manager Office Printing, Divizia International Marketing: “bizhub C3350 și C3850 sunt noua generație de multifuncționale color A4 complet echipate și se vor afla în curând într-o poziție de lider de piață. Operabilitatea lor intuitivă este remarcabilă și foarte asemănătoare cu cea a echipamentelor A3. În general, bizhub C3350 și C3850 sunt proiectate pentru a asigura cea mai bună compatibilitate a sistemelor A4 și A3, astfel încât să îndeplinească toate cerințele fluxului de documente din mediul office.”