Konica Minolta distribuie, începând cu luna octombrie, noua serie KIP 70, odată cu lansarea  noilor modele: KIP 7170, KIP ​​7770 și KIP 7970. Echipamentele din această nouă serie au panouri de control inteligente multitouch, stocare facilă a printurilor, funcționare fiabilă și design compact. Seria 70 ocupă un spațiu restrâns, iar echipamentele pot fi utilizate oriunde, chiar și în spații înguste, oferind acces ușor la documente importante, fără un impact negativ asupra productivității fluxului de lucru.

Seria KIP 70 cu operare multitouch conține sisteme care ocupă puțin spațiu la sol și răspund cerințelor clienților pentru o configurație compactă ce poate fi extinsă în funcție de creșterile nevoilor de producție.

Panoul de comandă nou, de 12”, cu ecran tactil inteligent, tip tabletă, multitouch, color oferă clienților o experiență intuitivă, indiferent că este vorba despre volume mici sau fluxuri de lucru complexe, cu productivitate foarte mare. Afișajul articulat oferă un unghi de vizionare perfect pentru selectarea caracteristicilor, revizuirea stării sistemului, printarea sau scanarea fișierelor. Utilizatorii pot beneficia, de asemenea, de o previzualizare mare, full-color a fișierelor înainte de imprimare și pot face schimbări pe care le vor vedea imediat pe ecran. Panoul multitouch include funcțiile swipe, rotate, zoom și printarea imaginii expuse pe afișaj.

Seria KIP 70 stabilește noi standarde de calitate a imaginii prin intermediul tehnologiei patentate KIP High Definition Print (HDP), care permite producerea de documente la o calitate uimitoare de 600 x 2.400 dpi, cu mult înainteacompetiției.

KIP’s Secure Cloud Connect, serviciul de printare activă, asigură productivitatea utilizatorilor mobili și respectarea termenelor în proiectele colaborative. Acum există posibilitatea scanării și printării în cloud a documentației unui proiect, hărților sau imaginilor, prin intermediul integrării complete cu Microsoft SkyDrive, Google Drive, Dropbox, SharePoint 2007 și 2010, SharePoint Office 365.

Mai multe posibilități cu KIP Software App Suite

Aplicațiile software standard ale seriei 70 îmbunătățesc productivitatea în mediul de birou sau în Cloud, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și gestiona proiectele de oriunde se află. Rapid și flexibil, software-ul KIP este considerat ca fiind una dintre cele mai accesibile, integrate și puternice suite de aplicații software din domeniul tiparului digital de format mare.

Noi opțiuni atractive de pliere

În plus față de opțiunea de pliere existentă, KIPFold 2000, noul KIP Fan Folde, KIPFold 1000, este un dispozitiv de fălțuit în linie compact dar puternic, proiectat pentru plierea rapidă a documentelor pe sistemele de imprimare KIP 7170/KIP 7770/KIP 7970.

Sistemele de printare din Seria KIP 70

Echipamentele de rețea din Seria KIP 70 îmbunătățesc posibilitățile de producție digitală prin livrarea unor volume mari de documente cu performanțe extrem de fiabile. Aceste imprimante satisfac cele mai dificile cerințe ale pieței de astăzi, în mediile de printare digitală.

Tipar digital superior

Sistemele de producție din seria KIP 70 răspund tuturor cerințelor de tiraj și reduc timpul de livrare al lucrărilor, respectând standarde înalte de calitate. Performanțele acestor sisteme satisfac cele mai severe cereri de calitate și productivitate.

Costuri de Exploatrae competitive și Amprenta Verde”

Sistemele din seria KIP 70 utilizează tehnologia patentată KIP HDP. Acestea reduc semnificativ costurile de printare, oferă o valoare remarcabilă și costurile de proprietate cele mai scăzute din industrie. Mai mult decât atât, KIP ​​se angajează să creeze produse care promovează durabilitatea și sănătatea mediului, cu scopul de a îmbunătăți și a rafina în mod constant tehnologiile din produsele KIP