Konica Minolta Business Solutions România a devenit, în luna februarie 2016, Microsoft Top Managed Partner. Obţinerea acestui nivel de parteneriat confirmă competențele şi rezultatele Konica Minolta în furnizarea de soluţii şi servicii bazate pe platforme Microsoft, atât în implementări on-premise, cât şi în cloud.

 

Statutul de Microsoft Top Managed Partner oferă Konica Minolta acces la un program de parteneriat de elită, precum și resurse tehnice şi de marketing menite să accelereze adopţia în piaţă a soluţiilor dezvoltate şi promovate de Konica Minolta în sfera managementului informaţiilor. Grupate sub conceptul propriu “More than Printing. Information Management”, soluţiile Konica Minolta se situează în sferele Enterprise Content Management, colaborare, fluxuri de lucru şi productivitate. Compania își propune să devină un furnizor unic pentru clienții săi în domeniul managementului documentelor și, în general, al informației, plecând de la locul în care documentele sunt printate (echipamentul multifuncţional) și până la arhivarea electronică a informaţiei înregistrată pe hârtie.

 

Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions România: “Acest nou nivel de parteneriat confirmă strategia noastră în direcţia dezvoltării ca furnizor de servicii IT, având competenţele şi expertiza necesare livrării de servicii de consultanţă şi implementare, atât în ceea ce priveşte soluţiile de infrastructură, cât şi de management al informaţiilor şi al proceselor de business.”

 

Konica Minolta deţine în prezent două competenţe Microsoft de tip Silver, respectiv Collaboration and  Content şi Midmarket Solution Provider, oferind clienţilor săi soluţii de arhivare electronică, management al documentelor, soluţii de captură şi indexare automată a datelor, management automat al fluxurilor de lucru şi soluţii de colaborare bazate pe platforme Microsoft, implementate on-premise şi în cloud.