Konica Minolta Inc. (Konica Minolta) anunță “Workplace Hub”, o soluție IT inovatoare dedicată segmentului enterprise, ce integrează toate tehnologiile utilizate de o organizație prin intermediul unei platforme centralizate. Prima versiune a “Workplace Hub” va fi disponibilă pe piață din toamna anului 2017 și se va adresa companiilor de toate dimensiunile, angrenate în procesul de transformare digitală, cu rolul de a crește performanța și de a reduce complexitatea operațiunilor IT.

“Workplace Hub” marchează începutul unei noi etape în istoria Konica Minolta, prin consolidarea poziției sale pe piața de servicii IT și reiterarea angajamentului de a aduce inovații și de a îndeplini cerințele, în permanentă evoluție, ale clienților.

Noua platformă furnizează beneficii precum: reducerea costurilor alocate management-ului IT și serviciilor și oferirea de informații relevante, în timp real, utilizatorilor. Prin crearea unui ecosistem care administrează și coordonează întreaga infrastructură IT și de servicii, “Workplace Hub” oferă utilizatorilor o abordare la 360 grade a operațiunilor IT din interiorul organizației.

Mai mult, planul platformei permite integrarea tehnologiilor IoT (Internet of Things), Artificial Intelligence, Intelligent Edge și Decision Support, întrucât acestea vor deveni esențiale mediului de afaceri modern, simplificând și eficientizând fluxurile de lucru și colaborările.

Mulțumită parteneriatelor globale cu Hewlett Packard Enterprise, Sophos și Microsoft, e posibilă livrarea celor mai bune soluții IT, hardware și de securitate, iar serviciile adiționale de la Canonical și BrainTribe oferă avantajul management-ului bazelor de date avansate open source, accelerând procesul de transformare digitală pentru orice companie.

 Dennis Curry, Vicepreședinte și Director de Business Innovation și R&D la Koica Minolta, a afirmat: «”Workplace Hub” va deveni cea mai complexă platformă pentru soluții și servicii solicitate de mediile de afaceri ale viitorului. Companiile se pot dezvolta și își pot gestiona activitățile IT, în funcție de evoluția afacerilor. ”Workplace Hub” simplifică operațiunile IT și deschide calea pentru noi integrări foarte interesante, precum AI și ”intelligent edge computing”,  devenind o parte centrală a organizației digitale a viitorului.»

Schimbarea strategică va permite companiei Konica Minolta să livreze mai multe soluții complexe privind transformarea digitală, în timp ce își continuă misiunea sa de a oferi produse și servicii de înaltă calitate pentru mediile de afaceri.

„Modalitățile de lucru evoluează într-un ritm accelerat și transformarea digitală joacă un rol din ce în ce mai important atât pentru a asigura supraviețuirea companiilor pe piață, cât și prosperitatea acestora în viitor”, susține Shoei Yamana, CEO și Președinte la Konica Minolta Inc.

Prima versiune a ”Workplace Hub” va fi disponibilă din toamna anului 2017 companiilor interesate de Enterprise Managed Services la prețuri accesibile.

Mai multe informații despre evenimentul de lansare, principalii speakeri și teme de discuție, puteți afla accesând: workplacehub.konicaminolta.com.