Seria AccurioPress C2070 – de sisteme de tipar digital color de mare viteză, ce se remarcă prin calitatea superioară a imaginilor imprimate, precum și prin acuratețea și consistența culorilor, a obținut certificarea FograCert Validation Printing System, din partea Institutului German Fogra de Cercetare pentru Tehnologii Media.

Echipamentele din seria AccurioPress C2070 au fost supuse unei serii de teste riguroase privind diverse configurații și condiții de imprimare pentru o gamă largă de funcții. Acestea au inclus abilitatea de procesare a fișierelor în format PDF/X, managementul de culoare, acuratețea și uniformitatea culorilor, durabilitatea și rezistența culorilor la radiațiile UV. De asemenea, au fost testate: gradul de estompare a culorilor, managementul calității pentru rezultate repetabile și predictibile, rezistența la uzură, transferul datelor colorimetrice, limitele de reproducere a culorilor, poziționarea imaginilor și informațiile despre puterea electrică.

De asemenea, seria AccurioPress C2070 este certificată Fogra pentru operarea cu controllerele opționale de ultimă generație EFI Fiery, CREO și Konica Minolta.

„Certificarea Fogra reflectă feedback-ul primit de la clienții noștri despre funcțiile deosebit de utile și productivitatea oferită de sistemul AccurioPress C2070P. Cel mai nou echipament adăugat în portofoliul nostru îndeplinește cele mai înalte standarde ale industriei și furnizează o garanție a calității prin performanța superioară, fiabilitate și calitatea de imprimare pentru care Konica Minolta este renumită”, a declarat André Statkus, Product Manager în cadrul Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Sistemul de tipar digital Konica Minolta AccurioPrint C2070P oferă culori remarcabile, stabilitatea suprapunerii și o calitate excelentă de imprimare. Suportul îmbunătățit pentru hârtie groasă permite utilizarea de tipuri media variate precum hârtia cu finisaj lucios, satinat sau mat sau hârtia embosată de până la 350 gmp. Totodată, noua tavă de hârtie asigură imprimarea eficientă de bannere cu dimensiunea de până la 750 mm, coperte de cărți și meniuri trifold. Viteza de imprimare a plicurilor este de două ori mai mare decât a predecesorului bizhub PRESS C1070, iar noul scanner color dual, ce permite scanarea față-verso la o singură trecere, are o viteză de până la 240 imagini pe minut (ipm) și un sistem de detectare pentru prevenirea alimentării cu coli multiple.