• Între 21 și 28 noiembrie, Kiwi.com oferă prețuri speciale la bilete de avion către destinații din toată lumea;
  • De Black FLYday, Kiwi.com oferă și coduri promoționale în valoare de 100 lei, 150 lei sau 250 lei (în funcție de destinația călătorilor).

În această perioadă, mulți români caută oferte pentru city breaks sau vacanța de iarnă. Chiar dacă sunt afectați de inflație, românii caută în continuare soluții pentru a profita de timpul lor liber, chiar dacă vor vizita mai puține  locuri sau vor călători mai aproape de casă. Kiwi.com, una dintre cele mai importante companii tehnologice de călătorii, este cunoscută pentru prețurile mici. Însă, cu ocazia Black FLYday – Black Friday pentru călătorii -, biletele sunt și mai accesibile.

Pe site-ul Kiwi.com, pagina destinată ofertelor de Black FLYday conține o listă de zboruri ieftine. Cu ocazia campaniei de reduceri, în funcție de destinația aleasă, vor fi accesibile și o serie de coduri promoționale în valoare de 100 lei, 150 lei sau 250 lei.

În plus, datorită motorului eficient de căutare Kiwi.com, sunt afișate toate aeroporturile pe o rază de 150 kilometri față de locația persoanei care accesează pagina. Astfel, devin posibile mai multe opțiuni de călătorii.

Câteva dintre destinațiile prezente pe pagina campaniei sunt: Viena (cu zboruri începând de la 115 lei), Roma (cu zboruri începând de la 174 lei), Copenhaga de la 166 de lei, Barcelona cu bilete la doar 250 de lei sau Istanbul (511 lei).

Mai multe informații despre ofertele Kiwi.com de Black FLYday, aici.