Kingston Digital, Inc., producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, a lansat KC2500 – un nou SSD M.2 pe interfață NVMe™ PCIe pentru sisteme desktop, stații de lucru și sisteme HPC (High-Performance Computing). Mulțumită controller-ului Gen 3.0 x4 de ultimă generație și a chip-urilor de memorie NAND TLC 3D cu 96 niveluri cu care este prevăzut, KC2500 oferă performanțe de top, asigurând viteze1 de lucru de până la 3500MB/s la citire și 2900MB/s la scriere. Astfel, combină perfect performanțele excelente cu anduranța, oferind un flux de lucru optim tuturor categoriilor de utilizatori.
KC2500 este disponibil în mai multe variante, cu o capacitate de stocare de până la 2TB2. De asemenea, se foloseşte de formatul compact M.2 2280 pentru a reduce la minim spaţiul ocupat, fără a face compromisuri în privinţa performanței. Prevăzut cu funcție de auto-criptare, SSD-ul suportă o suită completă de securizare a datelor bazată pe tehnologie de criptare hardware AES-XTS 256. Acesta permite utilizarea unor soluții independente ce respectă standardul de securitate TCG Opal 2.0, precum cele dezvoltate de Symantec™, McAfee™ sau WinMagic®. KC2500 dispune de suport Microsoft eDrive încorporat – o dotare ce permite utilizarea cu BitLocker.
“KC2500 stabilește un standard în lumea PC-urilor performante, permițându-le acelora care necesită viteze ridicate și fiabilitate de top să desfășoare activități intense pe PC-uri desktop, stații de lucru sau sisteme HPC”, a declarat Tony Hollingsbee, managerul diviziei SSD la Kingston EMEA. “Formatul M.2 compact și opțiunile de securizare şi criptare extinse oferă mai multă flexibilitate atât organizațiilor care doresc să își actualizeze sistemele, cât și utilizatorilor care doresc să își accelereze PC-urile cu ajutorul cele mai bune soluții NVMe PCIe disponibile.”
KC2500 este pentru moment disponibil în variante de 250GB, 500GB și 1TB, urmând ca varianta de 2TB2 să fie livrată în curând. Noul drive beneficiază de o garanție limitată de 5 ani și de suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.