Kaspersky Lab  anunță lansarea noii versiuni a platformei Kaspersky Anti Targeted Attack, o soluție de detectare avansată a amenințărilor complexe și a atacurilor cu țintă precisă asupra companiilor. Soluția folosește algoritmi complecși de învățare automatizată (machine learning), informații practice despre amenințările globale și care se pot adapta infrastructurii clienților pentru a ajuta companiile mari să descopere cele mai sofisticate atacuri, în orice stadiu al dezvoltării lor. Noua soluție Kaspersky Anti Targeted Attack vine și cu îmbunătățiri în ceea ce privește flexibilitatea, datorită Sandbox, și cu actualizări majore privind interfața grafică.

Platforma Kaspersky Anti Targeted Attack folosește senzori de rețea și pentru dispozitive endpoint, tehnologie Sandbox și analiza datelor pentru a corela diverși indicatori de compromitere și pentru a ajuta companiile să descopere chiar și cele mai complexe atacuri cu țintă precisă. Pentru a contracara amenințările cibernetice avansate, îmbunătățirile cele mai recente includ monitorizarea fluxului de lucru, incluzând traficul web și de e-mail, atunci când este integrată cu soluția Kaspersky Security for Mail Gateway.

”Conform viziunii noastre asupra unei securități adaptabile și eficiente pentru întreprinderi, am introdus trei îmbunătățiri majore”, comentează Oleg Glebov, Anti Targeted Attacks Solution Business Lead la Kaspersky Lab. “Prima și cea mai importantă este adăugarea unor scenarii de operare menite să îmbunătățească vizibilitatea generală, capacitatea de analiză și corelarea automată a diverselor evenimente cu un singur incident.  În al doilea rând, este vorba despre flexibilitatea și abilitatea de adaptare la cerințe specifice. În fine, avem în vedere factorul care ține de utilizare: o vizualizare clară, personalizată a modului în care operează soluția noastră este, de asemenea, vitală pentru o detecție rapidă și un răspuns corespunzător.”