IT Direct, companie de distributie componente si produse IT cu prestigiu pe piata autohtona, anunță semnarea unui acord de comercializare a gamei de dispozitive SSD OCZ, devenind astfel unul dintre partenerii strategici ai OCZ Storage Solutions în Romania.

 

Pe piața locală, IT Direct va acoperi arii de interes aflate în creștere, din punct de vedere al integratorilor, dar si al clientilor si utilizatorilor finali, oferind spre vânzare produse cu un grad ridicat de performante si cu un pachet de beneficii atractiv. Odata cu orientarea tot mai accentuata catre solutii de stocare rapide si cu factori de forma miniaturizati, IT Direct va dispune de soluțiile necesare acoperirii unei cereri tot mai accentuate de discuri solid state si produse adiacente ce asigura echiparea de PC-uri si notebook-uri cu tehnica de cea mai noua generatie, produsa de OCZ.

 

Includerea in portofoliu a produselor SSD OCZ se traduce intr-un beneficiu real pentru utilizatori, acestia beneficiind la achizitia de produse OCZ de garantia ShieldPlus, un serviciu orientat catre client si cu un set de facilitati fara precedent – fara costuri de transport, fara stres si extrem de simplu de utilizat.

 

“IT Direct, prin echipa sa de profesionişti a dezvoltat o reţea de parteneri ce activează în toate segmenetele pieţei, oferind de fiecare dată soluții de calitate, eficiente şi servicii cu valoare adăugată. Odată cu finalizarea noului parteneriat de distribuţie, IT Direct extinde portofoliul oferit partenerilor săi prin noi produse de stocare cu un raport calitate – preţ de excepţie, demonstrându-și angajamentul față de parteneri si clienți deopotrivă.”- a declarat Cristian Sucaliuc, general manager IT Direct Romania. 

 

Înca de la infiintarea sa, în ianuarie 2014, ca urmare a achiziţiei OCZ Technology de către Toshiba Corporation, OCZ Storage Solutions a investit toate resursele sale în creare unei linii de produse capabile să ofere performante ridicate şi fiabilitate superioară. În momentul de faţă OCZ Storage Solutions oferă partenerilor săi SSD-uri cu interfaţă pe SATA III şi PCI Express, atât pentru segmetul de consumer cât şi pentru aplicaţiile enterprise.

 

IT direct, distribuitor autorizat OCZ Storage Solutions, va comercializa, începând din acest luna toată gama de produse OCZ. Oferta IT Direct va include atât produse enterprise precum gamele Deneva 2, Intrepid 3000, Saber 100 sau seria Z-Drive, dar şi  produse consumer precum seria de SSD-uri SATA III de 2.5″ ce se adreseaza atât segmentului de Enthusiast/Performance cât şi celui Mainstream/Value.