iSTYLE Retail România, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, anunță prezența oficială a noilor modele iPhone 12 pe piața românească. În premieră, Apple prezintă patru noi tipuri de iPhone  – iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 mini – acoperind astfel preferințele și cerințele tuturor pasionaților brandului.

iSTYLE pune la dispoziția românilor noile produse inovative în toate magazinele sale din țară, dar și pe platforma istyle.ro, începând din 13 noiembrie.

”Le mulțumim tuturor fanilor Apple din România și îi asigurăm că a meritat așteptarea. Tehnologia folosită pentru noile smartphone-uri atinge performanțe nemaiîntâlnite, incluzând accesul la 5G și conducând la o experiență unică pentru consumatori. Ca și în anii trecuți, numărul mare al precomenzilor demonstrează interesul ridicat al românilor pentru achiziționarea noilor produse. În perioada 13-16 noiembrie, iSTYLE își propune să onoreze în totalitate precomenzile achitate,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România, Bulgaria și Adria.

iPhone 12 la superaltiv

Noile iPhone 12 dispun de cele mai multe benzi 5G pe un smartphone oferind cea mai largă acoperire 5G din întreaga lume. Folosind modul Smart Data se poate prelungi durata de viață a bateriei, evaluând inteligent nevoile 5G și echilibrând utilizarea datelor, viteza și puterea în timp real.

Modelele iPhone 12 au un nou design și un nou ecran Super Retina XDR protejat de noul capac frontal Ceramic Shield asigurând cel mai durabil iPhone construit vreodată. Cipul A14 Bionic reprezintă cel mai rapid cip dintr-un smartphone. Variantele iPhone 12 sunt compatibile cu noua tehnologie MagSafe, care oferă încărcare wireless de mare putere și un ecosistem de accesorii ce se atașează cu ușurință la iPhone.

În cazul iPhone 12 și iPhone 12 mini, display-ul Super Retina XDR cuprinde tot ecranul, întinzându-se până la margini și având o precizie de top a culorilor. Noul design al iPhone 12 mini de 6,1 inci și iPhone 12 mini de 5,4 inci este la fel de frumos pe cât de durabil. iPhone 12 mini este cel mai mic, mai subțire și cel mai ușor smartphone 5G din lume, totuși cu un display impresionant de mare și captivant.

iPhone 12 și iPhone 12 mini includ funcții de fotografiere extraordinare datorită A14 Bionic și, de asemenea, un nou sistem cu două camere care face mai ușoară ca oricând captarea intuitivă a fotografiei sau a videoclipului perfect.

Proiectate cu materiale premium, modelele iPhone 12 Pro dispun de un nou design sofisticat, cu margini plate prezentând o bandă superbă din oțel inoxidabil de calitate chirurgicală, asociată cu un spate din sticlă mat și un scut din ceramică incredibil de durabil. Capacul frontal Ceramic Shield, depășește calitățile sticlei și este infuzat cu cristale nano-ceramice pentru a îmbunătăți rezistența și pentru a crește durabilitatea la cădere de 4 ori. iPhone 12 Pro introduce un nou Scanner LiDAR pentru experiențe imersive de realitate augmentată (AR).

Cu display-uri impresionant de mari, din margine în margine, iPhone 12 Pro de 6,1 inci și iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci au un ecran Super Retina XDR cu management al culorilor la cel mai ridicat nivel. iPhone 12 Pro Max are cel mai mare display realizat vreodată pe un iPhone și cea mai înaltă rezoluție cu aproape 3,5 milioane de pixeli.

Variantele iPhone 12 Pro sunt singurele dispozitive din lume care permit o experiență end-to-end pentru video HDR cu Dolby Vision, până la 60 fps și o stabilizare video mai bună pentru producții cinematografice. Împreună cu noul procesor de semnal de imagine (ISP), A14 Bionic permite capabilități puternice de fotografiere, imposibile cu camerele tradiționale. Îmbunătățirile aduse modului Noapte, extinse la camerele TrueDepth și Ultra Wide, permit o imagine mai luminoasă.

Modelele iPhone 12 au un rating IP68 pentru rezistența la apă de până la 6 metri adâncime, timp de până la 30 de minute și sunt protejate împotriva lichidelor vărsate ocazional, precum cafea și suc.

iPhone 12 și iPhone 12 mini sunt disponibile în cinci finisaje de aluminiu: albastru, verde, negru, alb și roșu – (PRODUCT) RED, iar pentru iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, Apple a proiectat patru variante din oțel inoxidabil: grafit, argint, aur și albastru.

Pentru ca experiența să fie completă, iSTYLE pune la dispoziția clienților și revoluționarele accesorii Apple: MagSafe charger, huse de protecție Apple cu MagSafe și portofel Apple din piele cu MagSafe pentru iPhone.

Prezentarea noilor modele iPhone 12 și a accesorilor – specificații tehnice și prețuri – sunt disponibile accesând platforma https://istyle.ro/