ARIES – Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software, in parteneriat cu Ministerul Economiei. Comertului si  Mediului de Afaceri si Centrul Roman de Promovare a Comertului si Investitiilor Straine, organizeaza a 3-a Misiune Economica in Brazilia in perioada 13 – 19 Mai 2013, cu finantare de la bugetul de stat, in baza HG 296/2007.

Programul Misiunii Economice cuprinde :

– 14-15 mai 2013 – vizitare targ si intalniri prestabilite de business matchmaking cu firme din toata America de Sud in cadrul BITS (BITS Business IT Exhibition and Conference South America) din orasul PORTO ALEGREtarg organizat de CEBIT Germania

– 17 mai 2013, lRio de Janeiro, firmele romanesti vor intalni firme  braziliene de IT, membre ale Asociatiei partenere ARIES, ASSESPRO.

Ambele sesiuni de matchmaking sunt organizate impreuna cu Asociatiile omoloage ARIES in Brazilia si cu sprijinul Consulatului Economic al Romaniei, pe baza Profilelor firmelor.

Conditiile de participare sunt urmatoarele: se deconteaza de catre guvern 50% din costurile de transport international si cazare pentru o persoana / firma si acoperirea integrala a costurilor de zboruri interne in Brazilia si de organizare seminarii matchmaking in cele 2 orase.

Observatie: firmele care doresc pot ramane inca 1-2 zile in Rio de Janeiro. Isi vor plati doar costurile suplimentare de cazare, deoarece biletele de avion au acelasi pret.

Sunt acceptate doar companii care au obligatiile la bugetele local si central achitate  (se vor prezenta certificate de atestare).

Firmele interesate pot vedea detalii participare, declaratii ale firmelor participante la editiile trecute si fotografii pe site ul ARIES  http://www.aries.ro/invitatie-la-misiune-economica-in-brazilia-in-mai-2013.