inNori.ro , prima platformă cloud din România pentru firmele medii-mari şi mediul academic, anunţă lansarea aplicaţiei DinNori pentru gestionarea automată a infrastructurii cloud. DinNori este disponibilă în 3 variante – DinNori Cercetare, care oferă serviciiRaaS – Research as a Service, DinNori Angajat, care oferă serviciiEaaS – Employee as a Service, respectiv DinNori Angajat Plus, care oferă servicii de tipul Management as a Service, cu o securitate sporită a datelor de pe serverele virtuale.

Prima platformă cloud destinată mediului academic şi firmelor medii-mari înNori,ro, disponibilă clienţilor începând cu luna octombrie, anunţă lansarea cu succes a aplicaţiei DinNori, pentru gestionarea automată a platformei cloud inNori.ro.

DinNori este disponibilă în trei variante – DinNori Cercetare – pentru  stimularea mediului academic şi reducerea costurilor de cercetare, realizată prin oferirea de pachete de servere virtuale destinate calculelor ştiinţifice de o complexitate ridicată – DinNori Angajat – pentru automatizarea unor sarcini repetitive ale angajaţilor din firmele medii şi mari, respectiv DinNori Management – pentru suportul deciziilor din entităţile economice, ultima variantă incluzând şi soluţii avansate de securitate, alături de instrumentele de suport decizional dezvoltate de SoftProEuro în ultimii ani.

Preţurile pentru pachetele DinNori, care conţin pachete preconfigurate de 64 de servere virtuale incluzând 64 GB RAM, 64 CPU, 1,92TB HDD încep de la 1,99 EUR/oră + TVA, indiferent de numărul de utilizatori ai platformei, SoftProEuro ţintind astfel piaţa marilor entităţi economice, prin posibilitatea de a oferi reduceri semnificative de costuri. Pentru parteneri, SoftProEuro va aplica reduceri suplimentare, oferind şi servicii personalizate în funcţie de nevoile acestora.

Pe această cale, SoftProEuro anunţă lansarea concursului Fotograful DinNori, prin care doreşte să sprijine arta fotografică având ca subiect imagini din România care conţin nori. Participanţii la concurs sunt invitaţi să trimită fotografia lor prin email la adresa SoftProEuro până la data de 27 noiembrie 2012, iar câştigătorul va fi selectat prin afişarea pe site-ul inNori.ro a fotografiei sale, acestuia oferindu-i-se şi promovare gratuită timp de un an de zile pe inNori.ro. Afişarea rezultatelor în data de 3 decembrie 2012 va coincide cu lansarea platformei în spaţiul economic european.