ReaQta, lider în protecție la nivel de endpoint, a semnat un acord de distribuție cu Infodesign Group, pentru a-și extinde activitatea pe piețele din România și Bulgaria.

Hackerii folosesc tehnici avansate pentru a trece peste un firewall sau o soluție de antivirus. Cum reușesc? Găsesc un punct vulnerabil al rețelei pe unde se pot „strecura”, fără să fie detectați, putând porni un atac.

Denumit in 2020 drept „Cool Vendor in Network and Endpoint Security” de către Gartner, producatorul ReaQta-Hive se diferențiază prin tehnologia sa proprietară NanoOS ™ care protejează dispozitivele finale – endpoints –  din afara sistemului de operare, fiind invizibilă pentru acțiunile malware și atacatori.

Pentru a analiza comportamentul aplicațiilor cu ajutorul tehnologiei de învățare automată, sunt folosite două tipuri diferite de motoare state-of-the-art, care alertează automat atunci când este detectată o nouă amenințare. Această tehnologie, bazată pe inteligența artificială și analiză comportamentală, garantează detectarea amenințărilor, indiferent de tipul de atac.

Ne face mare plăcere să oferim partenerilor noștri din Romania, o soluție de securitate atât de avansată precum ReaQta”, a împărtășit Dragos Peptine, director IT Infodesign Group SA. „Implementarea în doar câțiva pași simpli, administrarea ușoară a soluției precum și vizibilitatea asupra incidentelor de securitate pe care le oferă soluția ReaQta, joacă un rol important în operațiunile de zi cu zi ale oricărei companii. De aceea este foarte important să aveți încredere in soluția de securitate utilizată că face fata oricărui incident. Vă rugăm să ne urmăriți deoarece, în perioada următoare, organizăm sesiuni dedicate ReaQta, atât tehnice cât și comerciale, cu scopul de a pregăti partenerii noștri să utilizeze această soluție.”

Portofoliul Infodesign este format din soluții care oferă protecție pentru orice infrastructură IT, amintim soluțiile F-Secure, Webroot, soluția inovativă de tip DLP – ItsMine, soluțiile de backup Nakivo și Carbonite, soluția pentru administrarea privilegiată a conturilor Senhasegura (PAM) și de astăzi soluția ReaQta. Împreună, aceste soluții oferă protecție completă, prin detectarea și gestionarea amenințărilor de securitate importante.