elefant.ro a pregătit 42 de pachete cu rechizite, manuale și auxiliare, lecturi recomandate, eReadere, dar și jucării și haine pentru campania Începe Școala, derulată în perioada 22 august – 30 septembrie 2013. În total oferta pentru campania Începe Școala include peste 20.000 produse, cu reduceri între 10% și 70%.

elefant.ro a creat o interfață specială, ușoară și intuitivă, pentru a-i ajuta pe părinți să găsească rapid tot ceea ce caută. Economisind timpul pe care l-ar fi petrecut în magazine, clienții pot comanda online, în doar câteva minute, o varietate de produse la prețuri mai mici.

Pe elefant.ro părinții vor putea găsi pachete special create pentru preșcolari și elevi de la clasa 0 la clasa a XII-a. Aceste pachete includ rechizite, lecturi recomandate, auxiliare școlare și alte produse utile. Părinții pot selecta într-o interfață intuitivă atât clasa cât și genul copilului pentru care fac achiziția.

Astfel, în secțiunea rechizite, vor putea selecta pachetele potrivite în funcție de clasă, dar vor avea acces totodată la alte mii de produse listate independent, care pot fi alese în funcție de brand sau de preț. Vedetele acestui sezon sunt pixurile Pilot Frixion, stilourile multicolore Schneider pentru stângaci, caietele Rhodia și ghiozdanele cu personaje preferate de copii.

Ghiozdanele complet echipate pentru fete și băieți au prețuri între 96 și 349.9 lei. Cumulat, prețul unui astfel de pachet pe elefant.ro poate fi cu 25% – 30% mai mic decât al unui pachet similar din magazinele tradiționale.

Pentru că ne dorim ca toți copiii să înceapă școala pregătiți cum se cuvine, am creat și pachete economice, pentru familiile cu mai mulți copii sau care au venituri mai mici. Pe lângă selecția generoasă de produse de calitate, aceste pachete oferă și reduceri considerabile. În plus, părinții mai pot alege jucării și gadgeturi pentru copii, dacă tot vorbim despre posibilitatea introducerii eReaderelor în rutina școlară“, spune Ana-Rita Da’Ros, director ecommerce la elefant.ro.

Secțiunea de lecturi școlare include cărți recomandate de la 3 la 18 ani, însă părinții și copiii pot crea propriile liste pentru biblioteca școlară, căci pe elefant.ro au la dispoziție peste 5.000 de titluri clasice și contemporane din cele studiate la orele de limba și literatura română sau din lecturi suplimentare.

În categoria manuale și auxiliare sunt listate aproape 7.000 de titluri corespunzătoare tuturor anilor de studiu, iar în secțiunile adiacente pot fi găsite dicționare școlare, atlase, hărți, culegeri, caiete de lucru, cărți cu activități etc.

La campania Începe Școala contribuie și nou-lansata secțiune Fashion din elefant.ro cu o selecție de peste 1.000 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, de la Adidas, Puma, Diesel, Reebok, Diesel Kids, Le Coq Sportiv..