Ediția ImmuniWeb Community, care procesează peste 50.000 de teste gratuite zilnice de securitate web, oferă acum o imagine completă a expunerii în Dark Web pentru organizații și companii de toate dimensiunile.

Această nouă caracteristică unică este integrată perfect în ImmuniWeb Domain Security Test, care oferă acum funcții de detectare de cea mai înaltă performanță, incluzând aici monitorizarea expunerii în Dark Web, monitorizarea campaniilor de phishing, a încălcărilor mărcilor comerciale, precum și a conturilor false de pe rețelele sociale. ImmuniWeb are acum vizibilitate asupra a peste 30 de miliarde de date de autentificare și scurgeri de date expuse pe Dark Web.

Pentru a efectua un test cuprinzător pentru a descoperi o expunere Web Dark și eventuale incidente, un utilizator nu are de făcut decât să introducă URL-ul site-ului web al companiei sale și să aștepte câteva minute pentru a vedea rezultatele:Noua caracteristică permite companiilor, guvernelor și organizațiilor de toate dimensiunile să identifice și să evalueze rapid expunerea actuală. Monitorizarea ImmuniWeb a Dark Web include forumuri de hacking și marketplace-uri subterane, canale IRC dedicate și chat-uri Telegram, site-uri și multe alte locații din Deep, Dark și Surface Web renumite pentru ofertele, comercializarea sau publicarea de date furate. Cel mai frecvent, datele includ datele de autentificare furate de la site-urile web, serverele și platformele SaaS penetrate și alte tipuri de date (de exemplu, baze de date furate, coduri sursă sau documente) care afectează organizația.

ImmuniWeb monitorizează și filtrează continuu Dark Web în căutarea credențialelor de autentificare furate, breșelor de date, intruziunilor și a altor tipuri de incidente de securitate. Tehnologia AI de Deep Learning proprietară a companiei analizează și clasifică volume imense de informații de pe întregul web, filtrând și eliminând volumul din ce în ce mai mare de date false, duplicate sau irelevante, extrăgând informații critice și oferind utilizatorilor date utilizabile care merită atenția lor.

Pentru a împiedica infractorii cibernetici să utilizeze noul serviciu gratuit în scopuri ilegale, nu sunt afișate autentificări sau parole, în schimb sunt furnizate o cantitate totală, scorul de risc și clasificarea datelor. Organizațiile care doresc să se scufunde adânc în domeniul mohorât al criminalității informatice pot pune în valoare ImmuniWeb Discovery pentru soluția Attack Surface Management. În urma verificarea identității utilizatorului, toate incidentele sunt dezvăluite cu detalii ample.

Versiunea gratuită a ImmuniWeb Community Edition oferă, de asemenea, următoarele capacități de securitate web:

  • Website Security Test – pentru a verifica dacă software-ul comercial sau open source de pe site-ul dvs. este actualizat și sigur și pentru a verifica conformitatea cu cerințele GDPR și PCI DSS. Testează peste 200 de CMS și 150.000 de plugin-uri pentru peste 12.000 de vulnerabilități de securitate.
  • Mobile App Security Test – pentru a detecta vulnerabilitățile de securitate, criptarea și problemele de confidențialitate în aplicațiile dvs. mobile, componentele externe și backend (de exemplu, API-uri). Oferă acoperire completă OWASP Mobile Top 10.
  • SSL/TLS Security Test – pentru a vă asigura că serverele dvs. web și de e-mail codează în mod corespunzător traficul criptat SSL / TLS și respectă în mod corespunzător cerințele relevante ale PCI DSS, NIST și HIPAA.

ImmuniWeb urmărește, de asemenea, îmbunătățirea continuă a testării automate a soluției sale Automated Penetration Testing bazată pe AI, care este acum îmbunătățită cu capabilități de recunoașterea a Dark Web și Public Code Repositories, pentru a mări și intensifica procesul de testare a penetrărilor.