Pe măsură ce amenințările de securitate cibernetică devin mai avansate și mai persistente, este nevoie de un efort din ce în ce mai mare din partea analiștilor de securitate pentru a analiza un număr tot mai mare de incidente. Este imperativ ca organizațiile să se protejeze înainte ca o amenințare cibernetică să provoace daune ireparabile.

– Vă confruntați cu amenințări pe care nu le-ați detectat?

– Analiștii dvs. de securitate observă că soluția dvs. actuală de gestionare a informațiilor de securitate și a evenimentelor (SIEM) este greu de utilizat?

– Vă luptați să țineți ritmul de creștere a costurilor de licențiere și a volumelor de date?

Aceste provocări afectează multe companii, dar cu monitorizarea proactivă a mediului, ele nu trebuie să le afecteze pe ale dvs. IBM Security® QRadar® Security Information and Event Management vă permite să detectați rapid amenințările și să răspundeți cu acuratețe înainte ca atacatorii să aibă posibilitatea de a cauza daune financiare sau reputaționale mărcii dumneavoastră.

Cu peste 700 de integrări, 1.500 de cazuri de utilizare pregătite pentru a fi implementate și vizibilitate în rețea încorporată, IBM Security QRadar SIEM are puterea de a analiza fiecare aspect al mediului dumneavoastră, de a găsi activități suspecte și de a facilita răspunsuri rapide. Când persoanele rău intenționate declanșează analize de detectare multiple, se deplasează în rețea sau își schimb ă comportamentul, IBM Security QRadar SIEM le identifică. Acesta urmărește fiecare tactică și tehnică folosită de-a lungul unui lanț de atac, punctează infracțiunea și prioritizează automat alertele de înaltă fidelitate în timp real.

Maximizați-vă resursele existente prin integrarea IBM Security QRadar SIEM cu IBM Security QRadar SOAR sau cu platforma de orchestrare, automatizare și răspuns (SOAR) aleasă de dvs. și abordați proactiv amenințările cu o viteză și o acuratețe și mai mari.

13 ediții lider în Gartner Magic Quadrant for SIEM

Pentru mai multe informații, contactați IBM Business Partner:

Infodava

www.infodava.ro

office@infodava.com