Începând de astăzi, 22 octombrie, se desfășoară la Las Vegas unul dintre cele mai importante evenimente globale pe zona de Big Data și Business Analytics. IBM Ionformation on Demande and Business Analytics Forum (IOD) 2012 aduce  un număr mare de noutăți, noutăți cu care vom ține la curent pe parcursul zilelor următoare.

Organizațiile sunt supuse la noi provocări legate de volumul de date pe care trebuie să le prelucreze și analizeze. Companiile depun un efort tot mai mare în extragerea unor informații relevante dintr-un volum de date care a crescut exploziv. Avem peste 6 miliarde de telefoane inteligente, miliarde de utilizatori în diverse rețele sociale – cu toții generând informații care pot fi utile pentru diverse afaceri.

Conform estimărilor Gartner, cheltuielile comoaniilor în zona de Big Data vor crește de la 27 miliarde USD la peste 55 miliarde în 2016.

În acest context, IBM pune accentul pe a oferi soluții relevante pentru acest domeniu.  Printre noutățile ediției IOD 2012 se numără: soluții de big data pentru departamentul de marketing, soluții de streaming data furnizorii de comunicații, predictive analytics pentru IMM etc.

Vă vom ține la curent cu noutățile de la IOD 2012 pe parcursul acestui eveniment.