Huawei Consumer BG va intra curând pe piața enterprise acoperind aria clienților din zona de enterprise, precum și consumatorii individuali. Huawei plănuiește să utilizeze ecosistemele hardware și software ca piloni de susținere a unei game versatile tot mai extinse de produse office, care funcționează perfect cu o gamă largă de dispozitive inteligente precum laptop-uri, desktop-uri, monitoare, tablete, accesorii și dispozitive wearable.

Huawei lansează o serie cuprinzătoare de produse pentru zona enterprise datorită cerințelor din zona de business și condițiilor pieței aflate într-o schimbare rapidă, nevoia de soluții office e mai mare ca oricând. Spațiile de lucru și echipamentele inteligente au început să înlocuiască produsele office tradiționale, care se remarcau prin specificații și costuri de control impresionante, în detrimentul versatilității și experienței de utilizare. Huawei urmărește constant îmbunătățirea produselor office și business cu funcții inteligente și inovatoare.

Huawei, un nume nou pe piața de echipamente enterprise, vine cu un concept și o viziune care promite să revoluționeze industria. Huawei consideră că echipamentele enterprise intră într-o eră care va fi dominată de tehnologiile Cloud și AI, și folosindu-se de expertiza în domeniu pentru a adăuga valoare și inovație, caută să construiască un sistem inteligent, de înaltă performanță și o platformă de încredere adecvată nevoilor clienților enterprise. Acesta va include o serie cuprinzătoare de produse, soluții și platforme de servicii business, incluzând seria MateBook B pentru laptopuri, seria MateStation B pentru desktop, seria Display B pentru monitoare, seria MatePad C pentru tablete, seria B pentru imprimante și seria B pentru dispozitivele wearable.

Huawei implementează standarde stricte, securitatea datelor și măsuri de protecție

Huawei le oferă clienților asistență în ceea ce privește standardele de testare a produselor, soluțiile de securitate a datelor și un set complet de servicii pentru a răspunde nevoilor stricte ale consumatorilor din zona enterprise.

Huawei oferă și măsuri de protecție pentru a asigura o transmisie ermetică a datelor. Principiul „fără perturbări, fără urmărire și fără scurgeri de date” este respectat cu strictețe în ceea ce privește protecția confidențialității și este integrat în fiecare pas de proiectare și dezvoltare a produsului. Permisiunile aplicațiilor au fost reordonate, fiind disponibile controale specifice. Permisiunile legate de datele private ale utilizatorilor cum ar fi jurnalele de apeluri, mesajele, apelurile efectuate și informațiile despre dispozitiv, au fost anulate. Sfera de acces pentru albume este strict controlată, iar permisiunea poate fi acordată pe fiecare imagine în parte. Huawei a pus la dispoziție și o soluție personalizată de colaborare pe mai multe ecrane, care le permite clienților să adauge controale de filtrare și partajare a fișierelor.

Echipamentele business facilitează productivitatea în industrie și reprezintă și baza pentru o economie din ce în ce mai inteligentă și digitalizată, o infrastructură care va aduce un plus. Cele trei principii ale Huawei pentru produsele de business, calitate, inteligență și fiabilitate, vor seta noi tendințe în industrie, pentru ca orice spațiu de lucru să poată fi unul inteligent.