HP prezintă noua gamă de notebook-uri HP Pavilion m6 ce include o serie de caracteristici îmbunătăţite şi reflectă noua abordare de design HP Mosaic.
Pentru utilizatorii care îşi doresc să lucreze chiar şi atunci când se află în mişcare şi fără să renunţe la stil, HP Pavilion m6 le oferă combinaţia ideală dintre mobilitate, performanţă, caracteristici puternice de divertisment şi un design atrăgător din aluminiu argintiu matifiat.
Noua abordare de design HP Mosaic, abordare foarte vizibilă în noile notebook-uri HP Pavilion, reprezintă, practic, o extensie a direcţiei mai ample de design HP MUSE, direcţie care ia în considerare tot aspectul unui echipament, de la materiale la uşurinţa în utilizare, plăcerea pentru simţuri şi experienţa de utilizare (MUSE – Materials, Usability, Sensory appeal, Experience). Design-ul Mosaic reuneşte elementele complexe ale MUSE, folosind culori aprinse, materiale premium şi forme clare pentru a crea o linie de design care să definească întreg portofoliul de notebook-uri HP.
„Cu linii bine conturate şi forme conice, noul portofoliu de notebook-uri HP Pavilion evocă dinamism, energie şi mişcare”, a declarat Stacy Wolff, vicepreşedinte Design, Personal Systems Group, HP. „Aceste notebook-uri utilizează materiale premium plăcute şi la atingere, şi pentru ochi,  oferind o experienţă senzorială cu totul unică.”
HP Pavilion m6 – creat pentru o viaţă în mişcare
Cu un display mare integrat într-un format de design super-slim, HP Pavilion m6 este notebook-ul pe care utilizatorii şi-l vor dori alături la orice oră din zi. Display-ul LED HD BrightView de 39,6 cm (15,6 inci) face ca filmele şi jocurile să fie mai realiste ca oricând, în timp ce tehnologia Beats Audio™, susţinută de boxe duale şi un subwoofer, garantează un sunet audio de calitate superioară.
Cu o suprafaţă de aluminiu matifiat, HP Pavilion m6 poate susţine o autonomie de lucru de până la opt ore(2) şi include cele mai noi procesoare Intel şi AMD, o tastatură opţională retroiluminată şi posibilitatea de a conecta plăci grafice externe care să susţină cele mai complexe sarcini fără pauze sau întreruperi.
HP Pavilion m6 include, de asemenea, un număr mare de inovaţii HP. Tehnologia HP CoolSense ajustează în mod automat performanţa şi setările interne ale ventilatorului pentru a răci vizibil echipamentul, în timp ce HP ProtectSmart securizează hard disk-ul pentru a proteja imagini, muzică şi documentele de pe ele în cazul în care notebook-ul ar fi scăpat în mod accidental. HP SimplePass, o caracteristică opţională, reţine parolele utilizatorilor şi le oferă acestora posibilitatea de a-şi accesa diferite conturi cu o singură atingere. În acelaşi timp, camera web încorporată HP TrueVision HD Webcam asigură imagini HD(1) mai luminoase şi mai clare.