HP a prezentat cel mai nou model din gama Z by HP: HP Z6 G5 A, o stație grafică de ultimă generație, concepută pentru a satisface nevoile exigente ale profesioniștilor din domeniul producției virtuale, al randării 3D și al inteligenței artificiale. Cu cel mai mare număr de nuclee incluse vreodată într-o stație grafică Z by HP și cu posibilitatea de a configura până la 3 plăci grafice de înaltă performanță, Z6 G5 A este gata să revoluționeze productivitatea și performanța.Echipat cu procesor AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO, modelul Z6 G5 A dispune de până la 96 de nuclee într-un singur CPU, permițând utilizatorilor să creeze și să redea simultan în proiecte complexe. Cu spațiu pentru până la trei plăci NVIDIA RTX™ 6000 Ada Generation sau AMD high-end și opt canale de memorie, Z6 G5 A este dispozitivul perfect pentru producție virtuală, modelare 3D sau seturi complexe de date.

“HP Z6 G5 A este o stație grafică revoluționară care întruchipează fuziunea perfectă între nucleele maximizate și grafica puternică”, spune Jim Nottingham, Senior Vice President și Division President, Advanced Compute and Solutions, în cadrul HP Inc. “Echipa noastră de la HP este dedicată să ofere profesioniștilor o soluție robustă și fiabilă, care nu doar că îndeplinește, dar și depășește așteptările de performanță. Z6 G5 A este o dovadă a angajamentului nostru pentru inovație, sustenabilitate și satisfacția clienților, pe măsură ce continuăm să depășim limitele a ceea ce este posibil în tehnologia stațiilor grafice.”

“La AMD, suntem mândri că procesoarele noastre din seria Ryzen™ Threadripper™ PRO 7000 echipează noua stație grafică HP Z6 G5 A, o soluție de ultimă generație care răspunde cerințelor diverse și exigente ale fluxurilor de lucru complexe”, a declarat Jason Banta, vicepreședinte corporate și GM, OEM PC-uri. “Colaborarea noastră cu HP exemplifică viziunea comună de a împinge limitele inovației, oferind o soluție robustă și fiabilă care depășește așteptările în domeniu.”

Număr maximizat de nuclee. Grafică uluitoare. Potențial nelimitat.

Aspectul reproiectat al acestei generații de stații grafice Z by HP crește fluxul de aer, asigurând că sistemul nu se încălzește nici la utilizare maximă, în timp ce controlul inteligent al ventilatoarelor le reglează în timp real vitezele cu ajutorul a peste 20 de senzori de temperatură, pentru a oferi o funcționare silențioasă. Cu 360.000 de ore de teste riguroase, teste MIL-STD și certificare pentru aplicații profesionale, modelul HP Z6 G5 A a fost construit pentru a rezista. Face parte din cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume, fiind construit cu 40% plastic reciclat și planificat pentru certificare EPEAT® Gold.

În mediul de lucru hibrid de astăzi, capacitatea de a beneficia de performanțe excepționale în afara biroului este o prioritate. Soluția HP Anyware permite o experiență fără sincope pentru fluxurile de lucru 3D VFX, AI și machine learning în condiții de conexiune la diverse rețele. HP Anyware Remote System Controller le permite managerilor IT să monitorizeze și să gestioneze flotele de stații de lucru fără a compromite controlul. În plus, Z by HP Data Science Stack Manager eficientizează accesul la cele mai bune soluții software open-source într-o platformă ușor de utilizat pentru experții în știința datelor și creatorii de conținut pe bază de inteligență artificială. HP Z6 G5 A suportă WSL2, oferind posibilitatea de a rula Linux în cadrul ecosistemului Windows și acces ușor la instrumentele din Z by HP Data Science Stack Manager și la noul Z by HP AI Studio.

Caracteristici HP Z6 G5 A: 

Creare, randare, prelucrare – totul simultan

  • Z6 G5 A face totul. Designul sistemului reunește până la 96 de nuclee într-un singur CPU1 cu spațiu pentru până la 3 GPU-uri high-end.

Extensibil. Flexibil. Foarte silențios

  • Proiectat pentru a oferi toată puterea și componentele de care au nevoie acum utilizatorii, fără blocaje. Aceștia beneficiază de o capacitate maximă de extindere cu până la 6 sloturi PCIe (până la gen 5) și 12 SSD-uri NVMe.

Securitate cuprinzătoare. Fiabilitate

  • Modelul Z6 G5 A a fost supus la 360 000 de ore de teste riguroase, la teste MIL-STD și este certificat pentru aplicații profesionale. Cu HP Wolf Security for Business, beneficiază de protecție completă în raport cu sistemul de operare.