HONOR prezintă modelul HONOR X8, cu un design subțire și ușor, cu rame ultra-înguste.

Brandul de tehnologie HONOR anunță disponibilitatea la nivel local a  modelului HONOR X8, cel mai nou membru a seriei consacrate X a brandului. Produsele din seria HONOR X sunt printre primele produse lansate de brandul HONOR de la devenirea unui brand complet independent, pe lângă seria de succes lansată la nivel internațional, Magic4. Prin aceste produse, brandul își propune crearea unui portofoliu de produse care aduce puternica tehnologie HONOR mai aproape de utilizatorii români.

Oferind o serie de soluții tehnologice inovatoare, HONOR X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe puternice care depășesc așteptările consumatorului, toate acestea fiind la un preț accesibil. Rulând pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS), noul HONOR X8 va fi disponibil în România în curând.

„HONOR, se angajează să ofere soluții tehnologice puternice și inovatoare, accesibile oamenilor din toată lumea prin intermediul gamei de dispozitive din seria X”, a declarat George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd. „HONOR X8 este dotat cu unul dintre cele mai recente procesoare Qualcomm, Snapdragon® 680, oferind funcții de top în industrie. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de o cameră de ultimă oră, ideală pentru generația de astăzi, dornică de conținut vizual calitativ.”

Design rafinat ultra subțire și ușor

Fiind incredibil de subțire, elegant și modern, HONOR X8 a fost proiectat cu o carcasă ultra subțire și ușoară, cu o grosime de doar 7.45 mm și o greutate de numai 177 g. Având un design cu margini plate și colțuri rotunjite elegante pe toate cele patru laturi, HONOR X8 se potrivește foarte bine în palmă și se poate strecura cu ușurință în genți de mici dimensiuni și buzunare înguste. Astfel, dispozitivul este ușor de transportat peste tot de către utilizatori.

Rame super înguste și ecran HONOR FullView de 6,7 inchi

Oferind o experiență de divertisment vizual cu adevărat captivantă, HONOR X8 are rame super înguste care oferă un raport ecran-corp impresionant de 93,6%. Comparativ cu smartphone-urile din aceeași categorie, acest raport este cel mai ridicat pentru produsele disponibile în acest moment pe piață. Pentru a realiza această inovație în industrie, HONOR a dezvoltat o soluție revoluționară de distribuire a adezivului, care a permis comprimarea ramelor din stânga și din dreapta ale noului HONOR X8 la 1,1 mm, având o ramă superioară de doar 1,15 mm grosime.

HONOR X8 dispune de ecran HONOR FullView de 6,7 inchi, cu o rezoluție de 2388×1080 pixeli și 16,7 milioane de culori, toate acestea sporind claritatea și oferind o experiență realistă de vizionare, ideală pentru urmărirea filmelor, gaming și fotografii.

De asemenea, HONOR X8 este dotat cu funcții avansate de protecție a ochilor, incluzând certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light, modul eBook și modul Dark, asigurând o experiență confortabilă de citire și vizionare, chiar și după perioade lungi de utilizare sau în condiții de iluminare scăzută.

Funcții de fotografie premium pentru imagini spectaculoase
Oferind o experiență fotografică excepțională, HONOR X8 are o configurație de cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecție de 2m și o cameră Bokeh cu detecție de 2m.

Perfectă pentru fotografi în devenire și creatori de conținut care își doresc să înregistreze momente speciale cu familia și prietenii, camera ultra-clară de 64 MP le permite utilizatorilor să surprindă mai multe detalii și fotografii dinamice. Camera cu unghi larg de 5MP, cu un unghi de vizualizare de 120o și o apertură f/2.2 le permite utilizatorilor să încadreze cu ușurință mai multe elemente în cadru.

Performanță alimentată de Snapdragon® 680 și de memoria HONOR RAM Turbo

HONOR X8 este un smartphone puternic, dotat cu Qualcomm Snapdragon® 680, un procesor avansat cu 6 nuclee, conceput pentru a oferi performanțe superioare, economisind, în același timp, autonomia bateriei.

Noul HONOR X8 este echipat cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM. Această tehnologie extinde stocarea RAM prin comprimarea aplicațiilor de fundal și oprește închiderea proceselor de fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicațiile, asigurându-se că aceștia pot prelua un apel și pot scrie un mesaj, în timp ce aplicațiile rulează în continuare.

Durată îndelungată de viață a bateriei cu încărcătorul SuperCharge de 22,5 W

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh, care garantează o durată lungă de viață a bateriei, oferind o redare de până la 13 ore de conținut video YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de redare video online. Conceput pentru un public preocupat de stil, HONOR X8 este disponibil în trei culori: Titanium Silver, Midnight Black, and Ocean Blue.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR pe www.hihonor.com/ro.