GECAD NET, companie specializata in comercializarea si implementarea de aplicatii software, va acorda in anul 2013 o atentie marita proiectelor complexe derulate la organizatii mari si foarte mari, cu scopul de a-si exploata in mod optim expertiza tehnica si de afaceri acumulata in ultimii 20 de ani. Totodata, compania va continua sa isi sporeasca ponderea serviciilor in structura de venituri pe 2013, tendinta ce va continua si in 2014.

Incepand cu luna martie 2013, echipa de management a fost intregita prin numirea Dlui. Cezar Cursaru pe pozitia de CEO. Dl. Cursaru se va ocupa de dezvoltarea strategiei companiei in scopul indeplinirii noilor obiective de afaceri.

Dl. Serban Prejoianu, care a ocupat pozitia de director general al companiei, isi va continua activitatea in cadrul echipei de management si se va dedica in continuare dezvoltarii liniilor traditionale de afaceri care au fost motorul cresterii companiei GECAD NET in ultimii 20 de ani.

Compania a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro, in crestere cu 15% fata de 2011. In acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro. GECAD NET a fost prima companie romaneasca ce a lansat, in 2012, un sistem de cloud privat – SystemV – dedicat segmentului companiilor mici si mijlocii. Tot anul trecut, GECAD NET a primit recunoasterea Microsoft Romania pentru compania cu gradul cel mai inalt de fidelizare a clientilor.