Flip, tânărul startup românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea electronicelor pe care le reintroduc pe piață ca noi, anunță colaborarea cu YOXO, abonamentul mobil 100% digital la preț minimal, oferind un cadou pentru toți cei care achiziționează un telefon ca nou.

Între 1 martie și 31 mai, pentru fiecare telefon cumpărat de pe Flip primești prima lună gratuită la activarea unui abonament YOXO de 9, 19, sau 39 de lei. Pentru a beneficia de gratuitate, clienții Flip trebuie să descarce aplicația YOXO, să își creeze cont și să scaneze codul QR primit sau să introducă, pur și simplu, codul de reducere.

Codul de reducere se poate aplica doar pentru abonamente nou activate pe perioada campaniei. La activarea unui abonament YOXO, clienții își pot păstra numărul de telefon sau pot alege unul nou.

Încurajăm alegerile smart, prietenoase cu buzunarul, așa că parteneriatul cu YOXO unește două soluții – telefoanele recondiționate de Flip cu abonamentele flexibile, în folosul consumatorilor. În plus, ne bucurăm să avem un partener care încurajează și alegerile prietenoase cu mediul înconjurător, oferind soluții cu impact redus atât în ceea ce privește terminalele, cât și abonamentele de date, într-un mod simplu, rapid, și la îndemâna fiecărui client.”, declară Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.