• Clienții pot aduce în magazinele Flanco telefoanele mobile de care nu mai au nevoie, iar acestea sunt evaluate pe loc
  • Voucherele valorice primite în schimb pot fi folosite pentru achiziția oricărui tip de produse

Flanco adaugă un nou serviciu în portofoliul său – BuyBack la Telefoanele Smart – în parteneriat cu FLIP.RO. Clienții care doresc să-și înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziționa alte produse electronice, pot veni în magazinele Flanco, unde evaluările se efectuează pe loc.

”Lansăm acest serviciu foarte solicitat de către consumatori împreună cu FLIP.RO, recunoscut pe piață pentru că evaluează instant și oferă o valoare excelentă pentru produsele returnate de clienți,” explică Ovidiu Nicușan, Director de Marketing, Flanco Retail. ”Avantajele pe care le aducem împreună cu Flip sunt evidente. Clienții pot să-și aducă telefoanele mobile de care vor să se despartă în oricare magazin din rețeaua noastră. Telefoanele sunt evaluate pe loc în magazin cu ajutorul unei aplicații, fără a mai fi nevoie de un proces de negociere sau de timp de așteptare așa cum se întâmplă pe alte platforme. Voucherele valorice se emit și ele pe loc.”

„Ne bucurăm să fim alături de clienții Flanco în lansarea unui astfel de serviciu inovativ. Prin serviciile noastre de buy back, clienții au ocazia să ofere o șansă telefonului lor să fie recondiționat printr-un proces profesionist și să fie refolosit de altcineva, contribuind astfel la o economie circulară și la protejarea mediului”, declară Nicolae Trofin, Chief Sales Officer B2B, Flip.ro.

Prin serviciul BuyBack Flip, clienții Flanco înlocuiesc telefoanele mobile de care nu mai au nevoie cu vouchere valorice în schimbul cărora au libertatea să cumpere orice tip de produs din magazinele Flanco. Prețul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale, beneficiind însă de siguranță, de un timp extrem de redus de evaluare și de o ofertă corectă.

Voucherele valorice emise instant pot fi folosite imediat în orice magazin Flanco, pentru orice tip de produs. Valoarea acestora depinde, evident, de starea și valoarea telefonului returnat, procesul de evaluare fiind unul extrem de corect și transparent, în avantajul Clientului.