Companiile mici si mijlocii din Romania isi pot creste profitabilitatea si maximiza potentialul in afaceri prin intermediul finantarilor europene. Începand cu 23 februarie 2017 si pana in 23 august 2017, timp de 6 luni, companiile mici si mijlocii pot aplica la Programul Operational Regional dedicat finantarii pentru imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor (POR Axa 2.2) cu proiecte de modernizare si extindere a capacitatii de productie, in cadrul carora pot primi finantare si aplicatiile de tip ERP, CRM, BI sau WMS.

Aceasta masura se adreseaza in principal companiilor din productie, servicii profesionale si salubritate/reciclare, dar puteti consulta aici lista completa a CAEN-urilor care pot beneficia de prevederile programului de finantare.

Programul presupune finantarea a pana la 90% din costuri, valoarea totala putand fi cuprinsa intre 200.000 si 1.000.000 EURO. O conditie obligatorie, insa, pentru aprobarea proiectului este achizitionarea de active corporale, investitia neputand fi facuta doar in sisteme informatice.

De peste 23 de ani, BITSoftware este expertul in solutii ERP, CRM, BI si WMS, cu implementari in peste 250 de companii atat din Romania, cat si din strainatate.

SocrateERP & CRM & BI pentru un business eficient

SocrateERP & CRM & BI este platforma de business care furnizeaza o solutie completa si complexa de gestiune economica, gestiune a relatiilor cu clientii si Business Intelligence usor de utilizat, flexibia si adaptabila, care sustine performanta afacerii.

Dezvoltat sa se muleze pe anumite industrii, SocrateERP include functionalitati specifice pentru distributie, constructii, agro, vinuri, servicii profesionale, industrie de proces, retail, productie sau telecom. Posibilitatea de a dezvolta aplicatii pentru mobile, web sau de a le integra cu alte aplicatii specifice de business o face solutia potrivita pentru aproape orice tip de afacere.

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experienta vasta in implementarea sistemelor software achizitionate prin intermediul fondurilor europene si al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Aplicati pentru fonduri europene si nu ratati oportunitatea de a va dezvolta afacerea in noi directii! Contactati-ne pentru a face impreuna toate demersurile necesare accesarii fondurilor puse la dispozitie de catre Uniunea Europeana!