F64 Studio, singurul magazin care oferă asigurare pentru echipamentele foto cumpărate, prelungeşte termenul de încheierea a unei poliţe, până la 14 zile. Asigurarea Bulletproof, singurul produs de acest tip din regiune, oferă acoperirea daunelor pe o perioadă de trei ani de la achiziţionarea produselor.

Până acum,  asigurarea Bulletproof putea fi cumpărată doar la plasarea comenzii, prin bifarea opţiunii de achiziţionare odată cu adăugarea în coşul de produse a echipamentului dorit. Începînd din luna septembrie, termenul de încheiere a poliţei se prelungeşte cu două săptămâni, astfel încât clienţii F64 au la dispoziţie mai mult timp în care să decidă dacă aparatul foto merită asigurat împotriva tuturor potenţialelor daune.

Asigurarea F64 Bulletproof acoperă toate daunele, orice s-ar întâmpla. Astfel, cu poliţa de garanţie extinsă, sunt suportate toate cheltuielile de reparaţie sau de schimbare în caz de avarii, de deteriorări accidentale, inclusiv pătrunderea unor lichide sau corpuri străine în corpul echipamentului. Totodată, sunt acoperite chiar şi cazurile de furt calificat sau tâlhărie.

Mai mult, cei care optează pentru această asigurare beneficiază de acoperire europeană, ceea ce înseamnă că sunt acoperite toate daunele ce pot surveni într-o ţară din Uniunea Europeană. Beneficiarii asigurării Bulletproof sunt toţi clienţii F64 – persoane fizice care locuiesc sau au domiciliul principal în România – care cumpără aparate de fotografiat noi tip DSLR sau compacte utilizate în scop personal sau profesional.

Astfel,  în caz de daună sau furt, F64 este alături de clienții săi, iar call-center-ul dedicat îi ajută în soluţionarea daunei în cel mai confortabil mod cu putinţă. Tot ce trebuie să facă, dacă au încheiat o poliţă de asigurare F64 Bulletproof, este să semnaleze problema la numărul de telefon 012.300.96.60, sau prin email la asigurare@f64.ro, oferind detaliile cerute de operator, urmând să prezinte aparatul avariat la F64. Specialiștii de la F64 se vor ocupa mai departe de repararea sau înlocuirea acestuia.