F64 anunță campania Black Friday Pro dedicată acelor fotografi care doresc să treacă la următorul nivel al domeniului sau să își completeze gama de echipamente foto-video profesionale. Black Friday Pro este la a doua ediție, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes în rândul fotografilor profesioniști.

„Cu versiunea «Pro» a Black Friday nu concurăm direct cu această sărbătoare a reducerilor, ci noi vrem să organizăm un eveniment potrivit pentru cei mai exigenți clienți de-ai noștri. Cu aproape o lună înainte de Black Friday tradițional pregătim o colecție impresionantă de reduceri pentru a-i ajuta pe acești iubitori ai fotografiei și videografiei să nu simtă niciodată limitările echipamentului, exploatându-și la maximum talentul“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64. „Alături de partenerii noștri vom avea trei zile de Black Friday Pro, timp în care vom oferi cele mai performante echipamente pe care le au producătorii la acest moment“, a mai spus Marian Alecsiu.

Campania Black Friday Pro se va desfășura la F64 în perioada 24-26 octombrie, iar categoriile de echipamente incluse în aceasta sunt aparatele foto-video full frame, obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alături de acestea, F64 va pune la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să-și completeze trusa de profesionist. Reducerile ajung până la 13.000 de lei sau până la 50% din prețul unui produs.

Partenerii F64 pentru campania Black Friday Pro sunt Sony, Canon, Nikon, Tamron, Sigma, SanDisk și Elinkrom.