Descoperă noile modele din Seria C și dispozitivul Soundbar TS8132

În premieră, TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, lansează pe piață noile modele de televizoare din seria C și dispozitivul de redare audio, Soundbar TS8132. Aceste produse sunt concepute pentru a oferi experiența audiovizuală la superlativ. Noua serie TCL C cuprinde modelele C72, C72+ și C82, cu dimensiuni variate la nivel de ecran, începând de la 43’ până la 75’.

„Apetitul pentru sport, jocuri și divertisment va continua să crească.  Oamenii își doresc produse mai bune, deoarece petrec mai mult timp acasă, descoperind conținut din ce în ce mai calitativ. În ceea ce privește tehnologia TV, utilizatorii își doresc produse 4K, smart, ecrane mari, QLED, Mini-LED, AI, și sunet de o calitate deosebită. Sunt mândru să spun că noua serie de televizoare TCL răspunde așteptărilor publicului, oferind exact ce își doresc consumatorii: o experiență audiovizuală de top la prețuri accesibile”, a declarat Frédéric Langin, Vicepreședinte Vânzări și Marketing – TCL Europa.

Descoperă lumea televizoarelor TCL – Seria C

Seria C de televizoare TCL cuprinde 3 noi modele care pun în evidență capacitățile excepționale de imagine și sunet ale universului TCL, fiecare atingând și aducând un nou nivel de performanță pe piață.

Seria TCL C82: Fiecare detaliu contează

4K Mini-LED TV cu QLED, Android TV și sistem de sunet Onkyo

Seria TCL C72+: Afișaj impecabil

Televizor QLED 4K cu afișaj nativ de 100Hz pentru mișcare premium și Android TV

Seria TCL C72: Explozie de culori

4K QLED TV cu Android TV

Reproducere fără egal a culorilor și calitate naturală a imaginii

Datorită mixului inteligent dintre tehnologia de ultimă generație Quantum Dot, AiPQ Engine de la TCL și tehnologia Deep Learning, toate televizoarele din seria C: C72, C72+ și C82 redau culorile la un volum de 100%, oferind adevărata experiență cinematografică acasă. Televizoarele folosesc peste un miliard de culori și nuanțe pentru a contura imagini incredibil de realiste.

În plus, seria TCL C82 este dotată cu tehnologia originală TCL Mini-LED. Cu acest afișaj Mini-LED unic, de înaltă performanță, capabil să ofere 20 opriri ale intervalului dinamic, mii de mini-LED-uri creează o luminozitate excelentă, gradații mai subtile între nuanțele de negru, detalii excepționale ale umbrelor, o cromatică vivace și culori impresionante, obținându-se astfel performanțe HDR mai bogate și mai realiste. Mai mult, Mini-LED-urile controlate cu precizie oferă un contrast care îți taie răsuflarea, ceea ce face ca seria C82 să fie capabilă să dezvăluie simultan detalii incredibile atât în zonele întunecate, cât și în cele mai luminoase.

Profunzime incredibilă a detaliilor

Seria C82 este dotată cu 4K HDR Premium, iar seriile C72 și C72+ cu HDR Pro 4K,  astfel încât utilizatorii văd, aud și trăiesc la unison cu personajele lor preferate, exact așa cum au intenționat realizatorii de produse cinematografice. Datorită afișajului nativ de 100Hz pentru mișcare premium, televizoarele C82 și C72+ stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând cadre de o acuratețe superioară, fascinantă. Pe lângă această funcționalitate, C82 înglobează capacitatea de scanare verticală pentru a evidenția cuprinzător cadrele cu mișcare foarte rapidă. La rândul său, seria C72 este echipată cu funcția de Motion Clarity pentru o imagine uniformă și un afișaj performant.

Toate modelele noi din Seria C vin cu multi-HDR, permițând vizionarea și adaptarea conținutului la cel mai bun format, fie că vorbim despre filme, seriale, documentare, desene etc. Dolby pe Netflix sau Disney, fie că ne referim la HDR10+ pe Amazon Prime Video. În plus, un alt mare beneficiu este că 4K HDR Dolby Vision IQ, care este disponibil pe C72+ și C82, optimizează calitatea imaginii, raportându-se și la condițiile de iluminare din camera în care are loc vizionarea.

Cea mai bună experiență de joc ca să joci ca un profesionist

Pentru gameri, un televizor cu o capacitate bună de răspuns este la fel de important ca unul cu o imagine bună. Tocmai de aceea, seria C72 vine cu un Game Master, respectiv combinația inteligentă dintre: HDMI 2.1 și ALLM, ca utilizatorii să experimenteze cea mai mică rată de lag posibilă și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat. Totodată, atât seria C82, cât și seria C72 + au Game master Pro care are un nou HDMI 2.1 48Gbps, permițând rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 4K, cu până la 120 de cadre pe secundă, și VRR care elimină efectele de rupere, pentru un joc fluid și cât mai detaliat.

Sunet surround captivant

Seriile C72 și C72+ dispun de sunet Onkyo cu Dolby Atmos: boxele ONKYO, proiectate special pentru claritatea și precizia sunetului, permit o experiență audio Dolby Atmos mai realistă.

Seria C82 dispune de o soluție de sunet captivantă 2.1 ONKYO cu boxe frontale și un difuzor de bas dedicat, situat în partea din spate a televizorului , care oferă o experiență audio de neuitat, ajutându-te să trăiești, simți și participi la acțiune alături de eroii tăi preferați.

Sistemul de sunet ONKYO de înaltă clasă și tehnologia Dolby Atmos permit o experiență audio tridimensională, de calitate cinematografică.

Funcții performante Smart TV

Noua serie de televizoare C vine cu cea mai recentă versiune de Android TV, versiunea 11, și cu Google Assistant încorporat, ca parte a pachetului. Astfel, orice utilizator va putea să găsească prin comandă vocală cel mai nou film, să verifice scorul jocurilor de fotbal sau să schimbe luminozitatea fără a părăsi ecranul principal de vizionare.

Prin capacitățile avansate de voice-control, combinate cu Google Assistant, televizorul Android TCL face ca viața să fie mai simplă, ușoară și inteligentă în orice cămin. Prin Alexa, consumatorii vor putea să redea muzică, asculte știri, verifice vremea, regleze volumul televizorului, să schimbe canalul, să controleze și alte dispozitive conectate la TV și multe altele.

Un alt mare plus este că Google Duo funcționează perfect pe seria de televizoare C de la TCL: apelurile video sunt gratuite, simple și de înaltă calitate, conectându-vă repede și ușor cu familia și prietenii. Seria C82 are și o cameră video magnetică cu unghi larg 1080P, care deblochează potențialul imens al televizorului. Prin această cameră se pot extinde posibilitățile de vizionare, permițându-se redarea conținutului din telefon, fie că vorbim de video, foto, sau aplicații, direct pe ecranul mare al televizorului.

Aplicația momentului disponibilă pe televizoarele TCL: TikTok la tine acasă

De la sfârșitul lunii martie, aplicația TikTok TV este disponibilă pe televizoarele TCL, aducând conținutul de trending al TikTok-ului în casele oamenilor din Marea Britanie, Franța și Germania.

Înglobarea acestei aplicații este o decizie îndrăzneață a companiei care își propune să prezinte și recomande TikTok pe unele modele de televizoare existente deja pe piață și pe toate modelele de TV din 2021, din dorința de a promova și aduce această nouă formă de entertainment în casele oamenilor prin ecranele impecabile ale TCL.

Aplicația TikTok TV a fost creată special pentru a permite redarea conținutului TikTok – For You sau Following Feeds, precum și pentru vizionarea celor mai liked sau viewed materiale video-audio de pe platformă. Mai mult, conținutul a fost organizat pe categorii care acoperă o gamă largă de subiecte și preocupări, de la jocuri și comedie până la frumusețe și modă.

Design impresionant și armonios

Toate modelele noi din seria C vin cu un design metalic ultrasubțire, fără ramă, elegant și durabil, care se încadrează cu ușurință în orice colț al casei. Seria C82 și Seria C72+ sunt echipate cu un stativ metalic central, astfel încât pot fi amplasate cu ușurință pe orice suprafață din locuință.  Seria C72 are, de asemenea, un suport reglabil cu două poziții, care permite așezarea unui soundbar TCL sau montarea acestui televizor cu ecran mare în orice loc.

Faceți cunoștință cu noul SoundBar TS8132

TCL, care a avut un succes răsunător cu dispozitivele soundbar cu Dolby Atmos încorporat, realizate într-o varietate de forme pentru aplicabilitate cât mai largă în funcție de spațiile interioare ale consumatorilor, lansează în acest an noul său SoundBar TS8132.

3.1.2 Dolby Atmos cu subwoofer wireless oferă o experiență audio deosebită pentru orice activitate, fie că vorbim de video-streaming, TV sau jocuri, și deschide o nouă dimensiune în lumea audio datorită celor 8 boxe care oferă o ambianță sonoră puternică. Nu numai că performanța vă va uimi, dar va face acest lucru printr-un design surprinzător de elegant și un subwoofer compact, dar puternic.

Dincolo de capacitatea de a fi o poartă directă în lumea experiențelor audiovizuale, TS8132 va deveni instrumentul preferat de utilizat pentru relaxare în sufragerie, având Chromecast încorporat, funcționând cu Apple AirPlay, cu Hey Google și cu Alexa, permițând astfel conectarea la toate ecosistemele audio atât de populare în ziua de astăzi. În plus, recunoaște HDMI cu eARC, acceptând toate formatele audio, și este compatibil și cu Dolby Vision 4K pass-thru.

Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.