Chiar dacă ritmul de creștere în IT-ul românesc și cel mondial a fost încetinit considerabil, anul acesta, în peisajul autohton au existat, totuși, vești bune. Compania EXE Software a început o nouă colaborare cu unul din cele mai cunoscute branduri romanești – Cramele Cotnari.

„Inițial, ne-au contactat pentru unul dintre produsele noastre proprii, esFields, apoi consultanța tehnică pe care le-am oferit-o a arătat că ar fi fost mai eficient un sistem de analiză a datelor, bazat pe Power BI. Practic, noi configurăm rapoarte pentru analiza performanței de vânzări a companiei pentru îmbunătățirea rezultatelor înregistrate de Cramele Cotnari. Ne așteptăm la o colaborare de durată și există, fără doar și poate, potențial de creștere”, a declarat Răzvan Udrea, Development Manager EXE Software.

Practic, compania oferă rapoarte interactive cu date consolidate automat, iar beneficiarul poate avea acces la ele în timp real, oferindu-i-se insights utile pentru strategia de sales, de la stocuri, până la marketing și planning. Grație Power BI și soluției proiectate,  procesele de raportare se simplifică, existând mai multă vizibilitate asupra informațiilor esențiale pentru strategiile interne.

Printre beneficiile remarcate se numără eficientizarea strategiei, o mai bună colaborare între departamente, actualizări constante și acces la punctele tari, precum și identificarea problemelor în fluxul de lucru pentru a le găsi rezolvare.