Începând cu 15 iunie 2022, Veracomp – Exclusive Networks România va funcționa sub numele Exclusive Networks Technology Romania. Această schimbare este punctul culminant al unui proces inițiat în august 2020, legat de achiziția Veracomp S.A. de către distribuitorul global cu valoare adăugată – Exclusive Networks.

În ianuarie 2021, Veracomp S.A., distribuitor IT în 18 țări din Europa Centrală și de Est, cu peste 30 de ani de experiență, a finalizat vânzarea activelor sale către Exclusive Networks Group. Din acel moment, distribuitorul român a funcționat sub numele Veracomp – Exclusive Networks România. Finalizarea acestei tranzacții a fost unul dintre cele mai importante elemente ale expansiunii globale a distribuitorului și o oportunitate unică de succes în această parte a Europei.

Pe 15 iunie s-a încheiat etapa finală a procesului de achiziție. Noua denumire a fost înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului, iar din acest moment compania operează în România ca Exclusive Networks Technology Romania. Schimbările sunt introduse și de celelalte sucursale, din străinătate, aparținând anterior grupului Veracomp. Atributele fiscale ale companiei ramân nemodificate.

Unindu-și forțele cu un distribuitor global, Veracomp – care de astăzi se va numi Exclusive Networks Technology Romania, are un model unic de operare: vânzare locală, la scară globală. Asigură schimbul de experiență cu experți din întreaga lume și o dezvoltare stabilă în structurile internaționale. În același timp, garantează independență, apropiere de parteneri, suport comercial și tehnic direct, oferit de oameni care cunosc perfect piața și vorbesc limba locală.

Când am anunțat intenția de a ne alătura grupului global al Exclusive Networks, în urmă cu un an și jumătate, știam că este o mare responsabilitate pentru noi, dar am fost convins că echipa Veracomp avea să facă față cu succes noilor provocări. A dovedit-o în nenumărate ocazii. Exclusive Networks Technology Romania este creată de aceiași specialiști competenți, unii dintre ei legați de companie încă de la început. Ca și până acum, prioritatea noastră va fi să consiliem și să sprijinim partenerii noștri de afaceri și clienții acestora cu cunoștințe și experiență. Ne angajăm să menținem o cultură a încrederii și a parteneriatului. De asemenea, intenționăm să ne îndeplinim constant misiunea, care este de a construi încrederea în tehnologie și în procesul de transformare digitală” – declară Mariusz Kochanski – CEO Exclusive Networks Technology Romania.