Liferay Portal – o platforma web enterprise recunoscuta pe plan mondial pentru furnizarea de solutii business inovatoare si eficiente, menite sa livreze rezultate imediate.

Incepand cu Octombrie 2012, Evozon Systems a devenit oficial partener Liferay , lider mondial pe piata solutiilor de portaluri.

Statutul de partener inseamna pentru companie faptul ca Liferay recunoaste calitatea serviciilor oferite si competentele tehnice ale echipelor noastre de dezvoltare. In plus, parteneriatul aduce cu sine noi oportunitati de dezvoltare, fiindca partenerii Liferay beneficiaza pe deplin de sprijinul celor de la Liferay si de vasta lor experienta tehnica.

Pana in momentul de fata, Evozon a livrat cu succes o serie de proiecte Liferay, iar adaugarea Liferay in portofoliul nostru de parteneri este un obiectiv pe care ne doream sa il indeplinim, cu scopul de a le oferi clientilor nostri solutii de top in materie de portaluri.

”Prin parteneriatul cu Liferay, Evozon are multiple avantaje. In primul rand, consider ca am capatat mai multa vizibilitate pe piata serviciilor de dezvoltare software din Cluj Napoca si nu numai, dovedind ca suntem apreciati pentru ceea ce facem, iar expertiza noastra tehnica este de top. In al doilea rand, ne-am luat angajamentul de a pune pret pe calitatea serviciilor furnizate, incercand sa fim, totodata, printre cei mai competitivi in ce priveste raportul calitate/pret. Nu in ultimul rand, cresterea portofoliului nostru de parteneri ne ofera mai multe oportunitati de dezvoltare si de crestere economica.” a concluzionat Cornel Cozar, Java Department Manager la Evozon.

Acesta platforma a fost votata ca fiind una dintre cele mai sigure de pe piata, iar caracteristicile sale extraordinare, fac din Liferay o alegere de top cand vine vorba de servicii de calitate superioara. Din ce in ce mai multe companii opteaza pentru acesta solutie, fiindca portalul Liferay nu doar simplifica experienta de lucru – dar satisface toate preferintele si nevoile unui business in crestere.