Compania Televoice Grup lansează astăzi o platformă Cloud de comunicaţii unificate şi videoconferinta . Noutatea acestui sistem o constituie furnizarea de servicii profesioniste de videoconferinţă bazate pe o infrastructura accesabilă prin Internet.
Costurile foarte scăzute, investiţia iniţială zero şi compatibilitatea cu orice tip de dispozitiv fac din acest serviciu prima formulă cu adevărat accesibilă companiilor mici şi mijlocii, în utilizarea comunicaţiilor video profesioniste.

Evolio oferă un soft care odată instalat pe tabletă, smartphone, PC, notebook sau orice alt dispozitiv, îţi permite să accesezi, prin Internet, sistemul de videoconferinţă.

Ca principale avantaje ale acestei soluţii se disting: calitatea HD a imaginii, securizarea comunicaţiei prin criptare , posibilitatea interconectării cu orice tip de dispozitiv şi garantarea calităţii şi continuităţii serviciului. Pentru terminalele de videoconferinţă, serviciul oferit este de tip Telepresence, imaginea este aproape tangibilă, sistemul furnizând rezoluţie FullHD 1080p la 30 frame/s.

Marele avantaj competitiv, însă, este facilitatea de conferintă cu mai mulţi participanţi, care permite conectarea a până 60 de participanţi simultan.

Serviciile oferite sunt de 2 tipuri: Cloud-Zoom, exclusiv pentru comunicaţii video sau Cloud-MultiCom, care oferă toate elementele unui sistem de Comunicaţii Unificate: Video, Voce, Instant Message, Pressence şi Content Sharing.

Infrastructura de comunicaţii Cloud a fost dezoltată în parteneriat cu leaderul mondial în soluţii de VideoConferinţă, Polycom INC, în urma unei investiţii de 500 000 Related