Profesioniștii din IT care vor să fie la curent cu tot ce înseamnă storage, cloud computing, tehnologii de centre de date și virtualizare participa la cea de-a zecea ediție a SNW Europe, parte a evenimentelor „Powering The Cloud”, în Frankfurt, Germania, pe 29 și 30 octombrie.

Au trecut 10 ani de la prima conferință, iar acum evenimentul este mai mare și mai relevant decât niciodată, cu peste 130 de sesiuni informative și captivante progamate până la acest moment și cu cea mai bună platformă de rețele. Conferințele Datacenter Technologies și Virtualization World, adăugate pentru a reflecta importanța crescută a acestor tehnologii, aniversează și ele 5 ani de existență.

Pe parcursul celor 10 ani, conferința, care este produsă în asociatie cu SNIA Europe, a devenit o prioritate în calendarul profesionaliștilor din IT.  Partenerii conferinței, Cloud Security Alliance, BITKOM, Evaluator Group, EuroCloud Deutschland, GSE/SANBoard, Datacentre Alliance, IDC, Neuralytix și partenereul strategic 451 Research, joacă un rol important în stabilirea agendei evenimentului. Subiectele de anul acesta au o acoperire vastă: date – stocare, management, protecție, securitate;  servicii de cloud public, privat sau hibrid; desktop, server, stocare și rețea de virtualizare; centre de date convergente și infrastructuri IT.

Noul format, introdus in 2012, prezintă Spotlight Session în direcții determinate de analiști ai industriei, furnizate prin prezentări ale leadershipului, insight-uri din tehnologie, studii de caz și panel session. Anul acesta vor fi 5 mari sesiuni: Big Data, Securing your Data, Managing IT for Business, Rethinking your Data Centre Architecture, Running Enterprise and Tier One applications in Today’s Hybrid World.

Pe lângă aceste Spotlight Sessions, va mai fi și o serie de sesiuni pe subiecte de interes, acoperind arii precum Solid State Storage, Software Defined x, Cloud, Open Source și Emerging Technologies.

Astăzi, evenimentele Powering The Cloud, proiectate să ofere  informații despre subiectele cheie, atrag o varietate largă de delegați, de la CIO și directori IT până la manageri de proiect și administratori.

Carly Stephens, event manager la Angel Business Communication, afirmă: „Secretul succesului nostru este re-generarea temelor și subiectelor și păstrarea unui balans între focusarea pe tehnologii specifice și interesul arătat față de delegații de top. Evoluând față de focusarea pe rețelele de stocare, ediția din 2004, evenimentele Powering The Cloud reprezintă acum o scenă pentru discuții privind subiectele importante din IT, subiecte fierbinți pentru oamenii de decizie. Petrecerea timpului alături de vânzători influenți și de consultanți independenți îi ajută pe aceștia să-și îndrepte organizația spre o anumită perspectivă, provocându-și propriul sistem de gândire și de judecată.”

Miguel Morell, CTO la SM&C Consultors, afirmă: „SNW Europe reprezintă un eveniment cheie în agenda mea. În opinia mea, este mult mai bun decât alte evenimente, este bine organizat, având conferințe care oferă multe informații folositoare.”

Jens Leischner, fondator al SANBoard, afirmă: „SNW Europe este cel mai bun loc pentru ca noi să ne întâlnim cu actualii noștri membrii, dar și să să cunoaștem unii noi, prin intermediul conferințelor. Adăugarea temelor de virtualizare și de centre de date a fost un lucru foarte bun și a atras noi figuri. Suportul pe care l-am primit de la organizatori este foarte bun și așteptăm cu interes să ne extindem colaborarea în viitor.”

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.poweringthecloud.com.