Jeff Jonas va fi prezent in data de 5 aprilie la Bucuresti, in cadrul evenimentului Linux Open Alternative Day (LOAD) 2012.

Jeff Jonas este Chief Scientist in cadrul IBM Entity Analytics Group.  IBM Entity Analytics Group a fost format pe baza tehnologiilor dezvoltate de catre Systems Research & Development  (SRD), fondat de Jonas în 1984, şi achiziţionat de către IBM în ianuarie 2005.

Înainte de achiziţionare,  Jonas a condus compania SRD catre proiectarea şi dezvoltarea unui număr de sisteme unice, inclusiv o tehnologie utilizată de industria jocurilor de noroc din Las Vegas. O astfel de inovaţie a jucat un rol esenţial în protejarea industriei jocurilor de noroc de diverse fraude.

Jonas proiectează tehnologie de ultimă generaţie, care ajută organizaţiile sa fie mai inteligente, mai eficiente şi extrem de competitive.

Munca lui Jonas se bucura de atentia mass-media, precum Wall Street Journal, Washington Post, Fortune Magazine, si altele. Un foarte căutat vorbitor, Jonas calatoreste frecvent si discută despre inovatie si securitate, big data cu lideri guvernamentali, directori de top la nivel mondial, si diverse organizatii si comunitati.

Mai multe informatii privind participarea lui Jeff Jonas la LOAD, in stirile urmatoare; urmariti www.load.ro pentru mai multe detalii.

Puteti citi blogul lui Jeff Jonas  la adresa: www.jeffjonas.typepad.com

Mai multe informatii privind activitatea lui Jeff Jonas la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=hWrF2ecDSTM