estiValul Digi va oferi timp de doua luni un maraton de distractie, de luni pana duminica, in intervalul orar 08:00 – 17:30 si in luna august, de vineri pana duminica, intre 19:30 si 23:00. Vizitatorii vor avea la dispozitie mai multe zone dedicate distractiei: fitness, fotbal, volei si popice pe plaja, inot cu salteaua, karaoke sub dus, proiectii de filme si concerte in aer liber, jocuri pentru copii si curse de masinute.

In zona „Test Technology”, participantii vor putea sa testeze serviciul de telefonie mobila, Digi Mobil, aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online, precum si smartphone-urile de ultima generatie Huawei P8 si P8lite.

Totodata, va fi amenajat pentru toti cei interesati, un spatiu de testare a serviciului de internet fix, Digi Net, unde vor avea parte de cea mai mare viteza la internet din Romania. In plus, vizitatorii vor avea acces gratuit la internet WiFi si se vor bucura de premiile surpriza pregatite pentru aceasta vara.

Chiar daca este vacanta, nu trebuie sa lipseasca miscarea! Astfel, Digi Sport a pregatit un program de inviorare sustinut de un antrenor profesionist din echipa „Gimnastica de dimineata” care ii va asista pe cei care doresc sa-si inceapa ziua cu o portie sanatoasa de fitness, dar si activitati individuale si in echipa.