Epson extinde cu opt modele gama de proiectoare laser EB-L1000, fiind lider pe piața de proiectoare laser instalabile 3LCD . Gama oferă acum luminozităţi de până la 15.000 de lumeni, precum şi o caracteristică de capturare de la distanţă a imaginilor în scopuri de diagnosticare, noi opţiuni pentru rezoluţie şi culoare a carcasei şi o serie completă de conexiuni, inclusiv HDBaseT, HDMI, DVI şi alte componente.

 

Gama include opt modele noi – EB-L1755UEB-L1750UEB-L1715SEB-L1710SEB-L1555UEB-L1550UEB-L1515S şi EB-L1510S. Acestea dispun de o luminozitate de  15.000 sau de 12.000 de lumeni, rezoluţie WUXGA sau SXGA+ ( o rezoluție nouă pentru gama Epson de proiectoare instalabile) şi două variante de culoare pentru carcasă, alb sau negru.

 

Toate modelele oferă aceeaşi gamă extinsă de caracteristici ca și modelele deja existente din această gamă, inclusiv opţiuni excepţionale de conectare, un raport de contrast nativ ridicat, o instalare flexibilă până la 360 de grade şi proiecţie din orice unghi. Unele modele oferă şi tehnologia de amplificare 4K, pentru a oferi utilizatorilor cea mai clară imagine posibilă. În plus, sunt compatibile cu  gama largă de lentile Epson, care include și o nouă opţiune pentru distanţe ultrascurte.

 

Daniel Rose, product manager în cadrul Epson Europe, declară, „Industria Pro AV ne cere două lucruri – luminozitate mai mare şi mai multe opţiuni, care să se potrivească perfect cu o gamă mai largă de spaţii. Prin extinderea seriei EB-L1000 cu opt modele noi de până la 15.000 de lumeni, depăşim aceste cerinţe. Dacă adaugi instalarea simplă, versatilă şi fiabilitatea sporită, aceste proiectoare reprezintă o opţiune importantă pentru proiectele AV de orice tip”.