Apărută în numărul din septembrie al Software Magazine, Lista Software 500 plasează Epicor în Graficul Top 10 al creşterilor, pentru companiile cu venituri de până la 1 miliard de dolari.
Epicor a mai obţinut recent şi Bronze Stevie®Award, pentru compania din tehnologie cu cea mai rapidă creştere a anului.

Epicor Software Corporation, lider global în furnizarea de soluţii software de business pentru organizaţiile din producţie, distribuţie, retail şi servicii, a anunţat astăzi includerea sa în clasamentul 500 al celor mai mari furnizori de software şi servicii din lume, realizat de Software Magazine, clasament ajuns acum la cea de-a 30-a ediţie anuală. Prezentată în numărul din septembrie 2012 al publicaţiei şi online la www.softwaremag.com, lista Software 500 din acest an plasează Epicor în top 20 al companiilor de software, pe baza veniturilor de 762,9 milioane dolari realizate în anul 2011,  din activitati de software şi servicii şi pe locul 4 în top 10, realizat din punct de vedere al gradului de creştere, pentru companiile cu venituri cuprinse între 100 milioane şi 1 miliard de dolari.

Această recunoaştere vine la puţin timp după ce Epicor a câştigat şi premiul Bronze Stevie® Awards, pentru compania din tehnologie cu cea mai rapidă creştere a anului, premiu acordat la mijlocul lunii septembrie în San Francisco, la American Business Awards, cel mai important program de premiere al afacerilor din Statele Unite, ocazie în care Epicor a mai primit şi alte premii pentru produsele sale.

„Este o onoare ca Epicor să fie recunoscută din nou ca fiind unul dintre principalii şi cei mai mari furnizori mondiali de software, de către Software Magazine”, a declarat Pervez Qureshi, Preşedinte şi CEO al Epicor. “Felicitările merg către cei 4.000 de angajaţi ai noştri, care au făcut posibilă includerea noastră în top 10 pe criteriul gradului de crestere, prin angajamentul lor continuu de a furniza clienţilor noştri din întreaga lume soluţii tehnologice inovatoare şi de pionierat care duc la o rată înaltă de recuperare a investiţiei şi  la succes în afaceri.”

Software 500 este un clasament alcătuit pe baza veniturilor celor mai mari furnizori de software şi de servicii din lume, care se adresează întreprinderillor mijlocii şi mari, profesioniştilor din domeniul IT, dezvoltatorilor de software şi managerilor de afaceri implicaţi în cumpărarea de software şi servicii.

Rezultatele Software 500 din 2012 arată că în industria software şi a serviciilor creşterea veniturilor a fost din nou sănătoasă, cu un venit total al Software 500 de 643,6 miliarde de dolari la nivel mondial, pentru anul 2011, reprezentând aproximativ 19 procente creştere faţă de lista din anul precedent”, a declarat John P. Desmond, editor al Software Magazine. “Software 500 îi ajută pe cei în poziţia de CIO, senior managerii din IT, şi personalul IT să analizeze şi să genereze lista scurtă a partenerilor de afaceri. Este o referinţă rapidă a viabilităţii furnizorilor. Iar în versiunea on-line, care urmează să fie publicată în curând la softwaremg.com , căutarea poate fi făcută în funcţie de categorie, fiind ceea ce noi numim catalogul on-line pentru enterprise software.”

Clasamentul Software Magazine este bazat pe veniturile totale din software şi servicii la nivel mondial, pentru 2011. Acesta include venituri din licenţe software, mentenanţă şi suport, training, precum şi servicii şi consultanţă legate de software. Furnizorii nu sunt clasaţi pe baza veniturilor corporative totale, deoarece mulţi au şi alte linii de business, cum ar fi pe hardware. Informaţiile financiare au fost colectate printr-un sondaj elaborat de Rockport Custom Publishing, LLC. şi postat pe www.softwaremag.com , precum şi din documentele publice.

News Facts:

  • Epicor listată în cel de-al 30-lea clasament anual Software 500 al revistei Software Magazine, ca fiind una dintre cele mai mari companii de software din lume
  • Lista Software 500 plasează Epicor în top 20 al companiilor de software
  • Numărul 4 în graficul de creştere top 10 al companiilor cu venituri cuprinse între 100 de milioane şi 1 miliard de dolari