Epicor Software, lider global în furnizarea de soluții software de business  pentru companiile de producție, distribuție, retail şi servicii, a anunțat astăzi cea mai recentă versiune a soluției ERP – Epicor® iScala (versiunea 3.0) – care, prin integrarea cu Epicor ICE business architecture, oferă aplicații de vârf in industrie, bazate pe tehnologii de ultimă generație, pentru a extinde puterea soluției în cadrul companiei.

”Noua versiune pentru Epicor iScala înseamnă o îmbunătățire semnificativă, ce aduce noi funcționalități, toate proiectate pentru a crește performanța și stabilitatea sistemului și pentru a oferi suport pe termen lung pentru cele mai noi tehnologii, ce permit clienților noștri să obțină o valoare și mai mare din această soluție”, spune Robert Sinfield, Senior Manager, Product Marketing pentru Epicor.

Folosirea Epicor iScala pe scară largă, în întreaga organizație, crește rata de recuperare a investiției (ROI)

Epicor ICE, platforma tehnologică de generație următoare, modernă și vizionară, a soluțiilor software Epicor pentru companii, este deja disponibilă pentru Epicor ERP, Epicor Prophet 21 și Epicor Eclipse și, începând de acum, și pentru noua versiune Epicor iScala, oferind suport pentru Microsoft ® SQL Server 2012. Epicor ICE permite utilizatorilor iScala mobilitate sporită, accesibilitate și interactivitate între aplicațiile de business. Epicor ICE și Epicor iScala aduc utilizatorilor o platformă bazată pe standarde cât se poate de complexe, pentru o integrare la costuri reduse, o performanță high-end ce oferă o productivitate fără precedent a utilizării și o recuperare rapidă a investiției (ROI).

Epicor ICE acționează ca un conector și un generator de aplicații, oferind companiilor accesul la cele mai noi aplicații și capabilități tehnice, în timp ce continuă să  beneficieze de funcționalitățile de lider de industrie ERP ale iScala. Epicor ICE reunește toate componentele necesare pentru a iniția punerea în valoare a beneficiilor acestei noi tehnologii “out of the box”, inclusiv:

  • Business Activity Queries (interogarea activităților din business) – un instrument ce permite accesul point-andclick, la tabele de date din Epicor iScala, cu scopul de a mapa datele pentru alte aplicații, cu simplitatea unui drag-anddrop.
  • Dashboard-uri  – o aplicație ce permite utilizatorilor să externalizeze ușor tablouri de bord actualizabile cu informațiile necesare utilizatorilor, din Epicor iScala, către dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau orice alt dispozitiv cu acces la un web browser. Suportul pentru actualizări controlate permite organizațiilor să distribuie și mai mult informațiile din Epicor iScala, oferind modalități noi de accesare și actualizare a datelor din/în ERP, indiferent dacă utilizatorii sunt on-site sau lucrează remote (de la distanță).
  • Enterprise Search – facilitează capabilități de căutare consumer-grade (la nivelul utilizatorului), în Epicor iScala, permițând utilizatorilor să-și găsească ușor informațiile în Epicor iScala.

“Epicor ICE oferă noi capabilități pentru utilizatorii Epicor iScala, extinzând modul în care lucrează cu soluția și permițându-le să se mențină în fruntea inovațiilor tehnologice cu impact în business-ul actual, cum ar fi: mobilitatea, SaaS și datele voluminoase”, spune Erik Johnson,  Vice President, Technical Strategy pentru Epicor. “Cu Epicor ICE, companiile pot crea noi experiențe ERP pentru utilizatorii lor și pot să facă datele din  Epicor iScala mai ușor disponibile, pe scară largă, pentru analize.”

Capabilități sporite în sprijinul serviciilor și proiectării

Cea mai recentă versiune a Epicor iScala prezintă îmbunătățiri pentru service-ul post-vânzare și  livrarea pieselor de schimb, precum și pentru închirierea de echipamente și leasing. Aceste îmbunătățiri au fost concepute printr-o permanentă consultare cu clienții, pentru a-i sprijini sa facă față cerințelor în continuă schimbare din industriile serviciilor și proiectelor. Epicor înțelege că organizațiile sunt sub o presiune constantă în a găsi noi modele de business ca să asigure viabilitatea pe termen lung și să rămână competitive. Lucrând cu clienții pentru a direcționa eforturile de dezvoltare a produsului, Epicor iScala 3.0 oferă îmbunătățiri ale capabilităților existente, pentru a sprijini cele mai noi cerințe din industrie și a spori în continuare valoarea pe care o oferă clienților.

Mobilitate mai bună, îmbunătățirea suportului pentru luarea deciziilor și customer service

Epicor iScala aduce companiile și mai aproape de clienții lor cu platforma Epicor Mobile. Creșterea în popularitate a dispozitivelor portabile și a aplicațiilor mobile oferă utilizatorilor Epicor iScala oportunități pentru a încorpora noi procese, pentru a îmbunătăți accesul la informații și oferă mai mult sprijin în luarea deciziilor – oricând și oriunde. Amplificarea capabilităților mobile înseamnă că tehnicienii de service nu mai sunt legați de birourile lor, pot să acționeze pe teren, de la distanță și totuși să ofere clienților servicii de clasă mondială. Epicor iScala, împreună cu platforma Epicor Mobile, permite utilizatorilor să lucreze on-line sau off-line, pe o varietate de dispozitive mobile ce asigură conectarea la informații critice de business, indiferent de locație.

Sprijinirea dezvoltării clienților din piețele în curs de dezvoltare

Proiectată pentru business  global, Epicor iScala este disponibilă în prezent în 105 țări și, cu această nouă versiune, a continuat să-și extindă accesibilitatea, prin funcționalitate specifică fiecărei țări (Country Specific Functionality – CSF).

„Cererea tot mai mare de aplicații de business din piețele emergente oferă oportunități de dezvoltare pentru Epicor iScala, sprijinindu-i în același timp pe clienții care intră în aceste noi piețe.”, concluzionează Sinfield.

Clienții actuali își pot contacta Customer Account Managerul Epicor pentru mai multe informații cu privire la cea mai recentă versiune a Epicor iScala, sau vă rugăm să sunați la +1.800.999.6995, pentru a discuta cu un specialist în soluții Epicor, sau să ne trimiteți un e-mail la: info@epicor.com.