Compania Entersoft anunță o nouă versiune pentru aplicația Entersoft Mobile®, compatibilă cu cel mai nou sistem de operare pentru dispozitivele Apple, iOS7. Pentru o cât mai bună funcționare, utilizatorul trebuie sa faca upgrade al aplicației înainte de trecerea la noul sistem de operare, metoda Device ID înregistrând schimbări majore.

Entersoft Mobile® este o soluție creată pe o platformă tehnologică de ultimă generație, are un consum redus de resurse și poate fi utilizată atât în regim individual, cât și complet integrată cu aplicații de tip ERP și CRM Entersoft.

Entersoft Mobile® oferă funcționalități precum:

  • Automatizarea forței de vânzări (SFA)
  • Gestiunea comenzilor și a vânzărilor
  • Gestiunea creanțelor
  • Managementul contactelor și al întâlnirilor
  • Service și asistență

Pe baza informațiilor din back-office, Entersoft Mobile® pune la dispoziția utilizatorilor rapoarte analitice complexe despre vânzările realizate, obiective și abateri de la buget, cotă de piață pe diverse segmente și zone, impactul campaniilor de marketing și altele. Astfel, soluția oferă vizibilitate în timp real asupra performanțelor companiei și a angajaților, precum și o bază solidă de susținere a deciziilor.

Mai mult decât atât, componenta Entersoft Mobile 360 furnizează capacități de management online, în timp real, prin instrumente de raportare și Business Intelligence, oriunde și oricând, pe orice dispozitiv mobil, Apple sau compatibil cu Windows.

“Creșterea susținută a Entersoft România s-a datorat îmbunătățirilor constante aduse platformei prin abilitatea echipei de dezvoltare și suport regional de a veni în întâmpinerea tuturor cerințelor tehnice de ultimă oră. Entersoft Mobile® extinde utilizarea soluțiilor Entersoft oriunde și oricând, în aceleași condiții ca la birou, ducând astfel la creșterea productivității și eficienței, reducând timpului de operare cu până la 30%”, menționează Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Soluțiile Entersoft Mobile® pentru companii testate în cadrul evenimentului Internet and Mobile World din 9-10 octombrie 2013, la standul companiei.