Infotrend a lansat împreună cu EMC campania “Descoperă adevărul! Află care este situația mediului tău curent de backup!”. Prin intermediul acestei campanii, EMC și Infotrend oferă gratuit un serviciu de analiză a mediului de backup și recuperare a datelor.

Prin intermediul acestei campanii, ne dorim ca un număr cât mai mare de companii să testeze în mod gratuit soluțiile noastre de backup și recuperare a datelor și să se convingă astfel de beneficiile reale pe care le putem aduce în sprijinul eficientizării costurilor IT, securității datelor și asigurării continuității de business. Am ales să desfășurăm această campanie împreună cu Infotrend pentru că avem un parteneriat solid, de lungă durată, iar echipa Infotrend are unii dintre cei mai buni specialiști din România, cu o bogată experiență în analiza, testarea și implementarea soluțiilor de backup și recuperare de date”, a declarat Valentina Frangu, Channel Manager în cadrul EMC România.

Soluțiile de backup sau cele de recuperare a datelor în caz de dezastru sunt esențiale pentru asigurarea continuității afacerii, indiferent de domeniul de activitate. Companiile pot opta pentru o soluție de backup local sau remote, în funcție de capacitatea datelor care trebuie stocate și de gradul de securitate a informațiilor care se dorește a fi atins. Analiza preliminară a tehnologiilor utilizate în mod curent și a soluțiilor de backup existente în cadrul unei companii este, însă, prima etapă care trebuie parcursă în vederea realizării unui plan de backup și de recuperare a datelor în caz de dezastru. Parteneriatul cu EMC ne oferă posibilitatea de a oferi clienților noștri acces la cele mai performante soluții de backup și recuperare a datelor existente în acest moment pe piață”, a adăugat Răzvan Stoica, Managing Partner al companiei Infotrend.

Aplicația EMC de analiză a mediului de backup și recuperare a datelor agregă și analizează datele curente de backup și oferă recomandări importante despre optimizarea acestui mediu, pentru a răspunde mai bine cerințelor impuse de business și IT. În urma acestei analize și cu ajutorul specialiștilor Infotrend, se generează un raport detaliat și personalizat, care oferă o imagine concretă asupra stării curente a mediului de backup din orice organizație, indiferent de mărime.

Rezultatele acestei analize ajută la: reducerea costurilor de backup, îmbunătățirea ferestrei de backup și reducerea timpilor de recuperare a datelor. Astfel, raportul oferă informații detaliate despre cantitatea de date salvate și job-urile de backup într-o perioadă dată de timp, rata de schimbare a datelor, precum și cât de sigură și de bine dimensionată este infrastructura actuală de backup.

Vă invităm să accesați website-ul http://www.revealthetruth.eu/infotrend/, pentru a vizualiza un exemplu de raport și a solicita în mod gratuit serviciul de analiză a mediului de backup și recuperare a datelor în compania dumneavoastră. Oferta este valabilă până la data de 31 martie 2013. Descoperă adevărul! Află care este situația mediului tău curent de backup!