Astăzi începe la Brașov prima sesiune care anunță campania de toamnă a Axis Communications’ Academy. Organizată în colaborare cu ELKO Romania, sesiunea de certificare Axis Communications’ Academy Level 1 – Network Video Fundamentals se desfășoară pe durata a două zile, 19 și 20 august, în Sala Transilvania a Hotelului Kolping. Pe parcursul evenimentului, participanții au ocazia să facă un prim pas în domeniul atât de vast, dar și extrem de interesant al soluțiilor de supraveghere video IP, ghidați de trainerul Andrei – Bogdan Gavril, Sales Engineer and Trainer CEE Region – Axis Communications, un profesionist cu amplă experiență și peste 11 ani de cursuri susținute în calitate de Axis Accredited Trainer.

Network Video Fundamentals este un curs cuprinzător, care acoperă elementele esențiale ale sistemelor de supraveghere video IP. Subiecte precum instalarea unei camere video de rețea, configurarea ei, optimizarea lățimii de bandă și analiza video sunt explorate în module de teorie combinate cu laboratoare practice în care cursantul are ocazia să intre în contact direct cu echipamentele.

Adresat instalatorilor și integratorilor de sisteme de supraveghere video IP, la finalizarea cursului participanții primesc diploma de certificare Axis Communications în urma susținerii unui test de evaluare a cunoștințelor.

„Network Video Fundamentals este unul dintre cursurile cele mai importante din portofoliul Axis Communications’ Academy. De-a lungul timpului am descoperit cu plăcere că această sesiune introductivă în universul sistemelor de supraveghere video IP și mai ales sesiunile hands-on deschid apetitul cursanților pentru noi informații, mai detaliate și cu nivel tehnic mai avansat, legate de soluțiile Axis Communications”, a spus trainerul Bogdan Gavril.

„Piața soluțiilor de supraveghere video cunoaște o creștere accelerată. Prin organizarea sesiunilor de training Axis Communications’ Academy sprijinim partenerii noștri să își extindă competențele și resursele ce pot fi alocate în implementarea unor astfel de soluții și de a oferi valoare adăugată clienților lor”, a menționat Mircea Ciucur, ELKO Romania.

Informații detaliate legate de agenda cursului puteți obține aici. Toți participanții la Axis Academy trebuie să fie înregistrați ca Parteneri Autorizați. Dacă doriți să vă înregistrați în programul de parteneriat Axis, vă rugăm să folosiți acest link pentru înregistrare. Soluțiile Axis pot fi comandate prin canalul de parteneri ELKO, iar mai multe detalii puteți solicita prin email către: solutii@elko.ro.