Începând cu luna martie a anului curent, Serhan Kiymaz a devenit parte din echipa de management a elefant.ro prin ocuparea poziției de Director of Technology. Serhan va fi responsabil de dezvoltarea platformei de cumpărături și de extinderea acesteia.

“Am ales România pentru că oportunitățile aici sunt enorme. Am luat parte la creșterea agresivă a comerțului online în Turcia și știu cât de repede poate să se dezvolte o piață. Poziția elefant.ro în acest moment și strategia de dezvoltare a platformei în jurul publicului feminin este similară cu cea pe care Markafoni a avut-o în Turcia și care a propulsat site-ul pe prima poziție în piața de retail online.” spune Serhan Kiymaz, Director of Technology la elefant.ro.

Serhan are o experiență de peste 16 ani în dezvoltare de software acumulată în companii precum Turkcell, Vodafone și Markafoni, cel mai mare retailer din Turcia, țară unde piața de eCommerce a ajuns la nu mai puțin de 6,3 miliarde de euro în 2015.

„Ne bucurăm că Serhan și-a dorit să facă parte din echipa elefant.ro. Experiența lui combinată cu viziunea noastră pe termen lung ne va permite să dezvoltăm soluții tehnologice adaptate publicului nostru și ne va ajuta să ne atingem obiectivele de creștere pentru următoarea perioadă.” spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Serhan își va desfășura activitatea în birourile elefant.ro din București și va conduce o echipă formată din zeci de profesioniști IT care se mărește constant ținând cont de strategia de dezvoltare. Astfel, conform planului de recrutare, în următoarea perioadă echipa tehnică se va mări cu cel puțin 10 persoane.