Panzura permite stocare în rețea și integrată în mediul cloud, simplificând colaborarea la nivel global

DreamWorks Animation SKG  integrează HP Cloud Services cu Global Cloud Storage System (Sistemul Global de Stocare în Cloud) de la Panzura pentru a pune bazele unei infrastructuri care să susțină colaborarea globală între mai multe locații ale companiei.

Platforma HP Cloud Services integrată cu Global Cloud Storage System de la Panzura oferă un mediu robust, integrat la nivel global, pentru partajarea fișierelor și colaborarea pe proiecte, asigurând echipelor de producție ale DreamWorks Animation din trei studiouri diferite stocare de date în cloud rapidă și eficientă și consolidând sistemul de stocare HP IBRIX din locațiile DreamWorks.

“Platforma HP Cloud Services integrată cu Global Cloud Storage System de la Panzura va permite companiei DreamWorks să controleze fluxul continuu de producție prin intermediul unei rețele globale robuste care conectează echipele noastre aflate în locații diferite”, a spus Derek Chan, Head of Technology Global Operations în cadrul DreamWorks Animation. “În plus, nivelul de stocare extrem de scalabil și la costuri scăzute asigură o platformă pentru arhivarea de conținut reutilizabil într-un depozit central, oferind o protecție a datelor inerentă care elimină nevoia de backup pe bandă și planificarea riguroasă a proceselor de recuperare în urma dezastrelor.”

HP Cloud Services asigură servicii de infrastructură pentru cloud public care permit dezvoltatorilor, vendorilor independenți de software  și companiilor de orice mărime să construiască următoarea generație de servicii web. Aceste servicii sunt livrate și operate la scară globală și susținute de o piață largă de instrumente și servicii. HP Cloud Servicers este o componentă a Cloud-ului Convergent, o abordare mai largă a HP care asigură clienților un model de livrare hibrid și diferențiat care permite interoperabilitatea și portabilitatea în medii cloud publice, private și externalizate.

“Platforma HP Cloud Services este consolidată prin ecosistemul nostru puternic de parteneri,”  a spus Zorawar “Biri” Singh, Vicepreședinte Senior și General Manager, Cloud Services, HP. “Colaborarea dintre HP Cloud Services și Panzura reflectă modul în care HP generează noi posibilități de dezvoltare pentru companii precum DreamWorks Animation.”

Global Cloud Storage System de la Panzura, un sistem de stocare în cloud multipremiat, transferă caracteristicile soluțiilor locale de stocare atașate la rețea (Network Attached Storage – NAS) către o rețea de locații deținute de companiile integrate la nivel global. Datorită conectării prin HP Cloud Services, sistemul de stocare combinat destinat companiilor asigură o protecție solidă a datelor, la costuri scăzute, fără a fi nevoie de bandă, printr-un sistem NAS distribuit și prin arhivare activă, plus recuperarea în urma dezastrelor. Global Cloud Storage System de la Panzura asigură caracteristicilor, performanțelor și securității tipice stocării locale de tip NAS integrarea completă în mediul cloud.

“Media și divertismentul continuă să fie printre domeniile cele mai importante pentru produsele Panzura,” a spus Randy Chou, CEO al Panzura. “Suntem bucuroși că  DreamWorks a adoptat HP Cloud Services folosind sistemul unic NAS al Panzura și abia așteptăm să le facilităm DreamWorks administrarea propriilor randări în mediul cloud HP.”