Flanco Smart Discounter a deschis, în mai puțin de o săptămână, două noi magazine în acord cu noua poziționare: Flanco Smart Discounter Vitantis și Flanco Smart Discounter Argeș Mall. Luna aceasta, retailerul a anunțat că devine prima rețea de magazine Smart Discounter electro-IT din România.

 

“Toate noile magazine pe care le vom deschide vor fi amenajate potrivit noii poziționări”, spune Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco Smart Discounter. “Deși clienții noștri pot deja să găsească în toate magazinele rețelei ofertele noastre tip Smart Discounter, locațiile nou deschise se evidențiază prin elementele de branding și de promovare actualizate, precum și prin amplasarea unei scene dedicate celor mai importante discounturi ale momentului, chiar la intrarea în magazin.”

Noul Flanco Smart Discounter din capitală s-a deschis pe 19 aprilie și este localizat în parcul comercial Vitantis, la etajul 1. Astfel, retailerul ajunge la 11 puncte de vânzare în București. Cel de-al patrulea magazin deschis de retailer în Pitești a fost inaugurat astăzi, 25 aprilie, în cel mai nou centru comercial al județului – Argeș Mall.

Retailerul a pregătit la raft o gamă de produse de tehnologie variată și atent selecționată, completată inclusiv de produse de uz zilnic, precum cafea sau detergent. De asemenea, a pus la dispoziția clienților oferte speciale cu ocazia deschiderii, dar și ofertele sale inteligente – Discounturi de o Zi sau Discounturi de Weekend – oportunități de achiziție a unor produse de calitate, de la branduri recunoscute, la cel mai bun preț al pieței.

“Portofoliul nostru vast de servicii și de instrumente de creditare rămâne valabil, va fi într-o continuă dezvoltare, astfel încât clienții să aibă acces cât mai simplu și cât mai rapid la tehnologia dorită. Returul gratuit în 45 de zile cu banii returnați pe loc, rezervarea cu ridicare din magazin, programul Rabla activ pe tot parcursul anului sau opțiunea de asigurare a produselor – toate sunt facilități care să vină în sprijinul clientului și să îi ofere un plus de siguranță, de accesibilitate și de satisfacție”, completează Ovidiu Nicușan.

Flanco Smart Discounter va desfășura, anul acesta, un amplu proces de rebranding în 10 dintre cele mai importante magazine ale sale, va continua cu alte 70 de magazine în 2025, urmând ca în 2026 toate punctele de vânzare să funcționeze sub noua identitate.

Magazinul Flanco Smart Discounter Vitantis este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-20:00, la adresa centrului comercial – Șoseaua Vitan-Bârzești 7A.

Magazinul Flanco Smart Discounter Argeș Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – Strada Tudor Vladimirescu 37.