Canon dezvăluie două modele noi de videocamere compacte – LEGRIA HF R56 şi LEGRIA HF R506. Create pentru oricine îşi doreşte să înregistreze video la calitate înaltă şi să partajeze cele mai preţioase momente din viaţa de zi cu zi, cele două videocamere LEGRIA combină cu succes sistemul video Canon Full HD, stabilizatorul optic de imagine şi funcţionalităţi audio intuitive, fiind considerate următorul pas în evoluţia înregistrărilor video cu smartphone sau alte videocamere compacte.

Libertate de creaţie pentru întreaga familie

Ideală pentru părinţi şi familii, în genere, noua serie LEGRIA HF R permite înregistrarea celor mai importante întâmplări, cum ar fi emoţia celor dintâi paşi ai copilului sau bucuria primului cuvânt rostit. Includerea modului pentru copii, Baby Mode, oferă părinţilor prilejul de a crea mai multe profile fotografice – pentru un număr maxim de 3 (trei) copii – şi de a reuni şi sorta în albume, în ordine cronologică, toate filmările care documentează momentele semnificative din creşterea acestora. În plus, videocamerele LEGRIA oferă libertate de creaţie, punând la dispoziţia utilizatorului mai multe inserţii animate, diferite etichete şi posibilitatea de a adăuga date, spre exemplu greutatea de la naştere sau înălţimea subiectului, precum şi alte cifre care marchează evenimente memorabile.

Conectivitate Wi-Fi avansată – partajează-ţi amintirile Fiecare poveste înregistrată cu o videocameră LEGRIA HF R56 poate fi partajată cu prietenii şi rudele, uşor şi rapid, mulţumită caracteristicilor avansate de conectivitate Wi-Fi. Pe lângă capacitatea de a partaja video-uri prin intermediul dispozitivelor iOS

şi Android, conectivitatea extinsă Wi-Fi face posibile monitorizarea şi controlul materialului video chiar în timpul filmărilor. Folosindu-te de aplicaţia Canon gratuită “CameraAccess Plus”, pe o tabletă ori un smartphone, poţi opri şi reporni înregistrările în orice moment sau poţi zoom-a (mai aproape/mai departe) din orice loc, pentru a surprinde fie copiii, fie animalele de companie din casă.

Seria LEGRIA HF R prezintă şi un accesoriu, Camera Pan Table CT-V1i, compatibil atât cu iOS, cât şi cu Android. Poziţionat la baza videocamerei, Camera Pan Table poate fi controlat wireless, prin intermediul unui telefon mobil sau al unei tablete, permiţându-i utilizatorului să se bucure de panoramare orizontală de 200° de la un capăt la celălalt.

Amintirile tale, la calitatea binemeritată LEGRIA HF R56 şi LEGRIA HF R506 sunt prevăzute cu procesoare puternice de imagine, DIGIC DV4, care asigură înregistrarea unor momente unice, la cea mai bună calitate. Senzorul Canon 3.2MP Full HD CMOS garantează calitatea extraordinară a imaginii şi reproducerea excelentă a culorilor indiferent de condiţiile de lumină, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, în timp ce stabilizatorul optic de imagine şi sistemul IS inteligent asigură, împreună, clipuri video clare şi stabile în orice situaţie. Sistemul IS inteligent incorporat detectează şi corectează mişcările de rotire ale videocamerelor, prin cele patru moduri de stabilizare, unul dintre acestea fiind modul dinamic, Dynamic IS, care ajustează mişcările de rotire şi înclinare care pot surveni în timpul mersului.

Obiectivul video HD original de la Canon, cu zoom optic 32x şi zoom avansat 53x, permite înregistrarea tuturor detaliilor, chiar şi de la distanţă, cu ambele videocamere LEGRIA. Modelul nou LEGRIA HF R56 oferă, în plus, flexibilitatea de a înregistra video simultan în format AVCHD şi MP4, pentru partajarea aceleiaşi filmări pe ecrane de dimensiuni mari (pentru home cinema) şi pe dispozitive portabile (pentru telefoane mobile).

Tehnologia de selectare a scenei audio, Audio Scene Select, demonstrează grija deosebită faţă de înregistrarea şi redarea sunetelor din video-uri, care se ridică la nivelul calităţii imaginilor. Cele 5 (cinci) profile includ moduri precum Discurs (Speech), Muzică (Music) şi Zgomot redus (Noise Reduction), şi dispun de setări

diferite ale scenelor. Optimizarea se face în mod automat, în funcţie de fiecare alegere, cu scopul de a reda sunetele captivant şi realist, în orice context.

Control intuitiv

Fiecare membru al familiei se va bucura de statutul privilegiat al regizorului, mulţumită design-ului uşor de folosit al videocamerelor din seria LEGRIA HF R. Confortabile şi compacte, de dimensiuni reduse –încap chiar şi în mâinile copiilor -, cele două modele de videocamere LEGRIA dispun de ecran LCD tactil de 7,5 cm (3.0”), care oferă mijloacele necesare pentru urmărirea în timp real sau în reluare a materialului înregistrat, cu posibilitatea de a face alte ajustări necesare.

Beneficiile videocamerei LEGRIA HF R56:

Control de la distanţă cu funcţia Wi-Fi

Sistem IS inteligent optic

Zoom avansat 57x, senzor Full HD CMOS

Baby Mode

Înregistrare simultană în format AVCHD şi MP4

Procesor de imagine DIGIC DV4

Selectarea scenei audio

Ecran LCD tactil de 7.5 cm

8GB memorie internă

Beneficiile videocamerei LEGRIA HF R506:

Sistem IS inteligent optic

Zoom avansat 57x, senzor Full HD CMOS

Baby Mode

Calitate extraordinară la înregistrările simultane în format AVCHD şi MP4

Procesor de imagine DIGIC DV4

Selectarea scenei audio

Ecran LCD tactil de 7.5 cm

Caracteristici creative

Slot de card SDXC