DOMO Retail participă la unul dintre cele mai importante târguri de carieră  dedicate profesioniștilor și studenților aflați în căutarea unui job – Angajatori de Top.

În perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului, DOMO prezintă primul program de dezvoltare profesională intensivă pentru viitorii angajați, DOMO Management Trainee.

În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO. Programul se adresează atât studenților din ani terminali precum și tinerilor absolvenți. Procesul de înscriere se desfășoară până pe 30 noiembrie. Mai multe detalii pe www.domo.ro/cariere.

„Participăm în cadrul târgului Angajatori de Top pentru a întâlni tineri cu potențial și inițiativă. Ne dorim să inițiem un dialog cu cei dornici să își construiască o carieră solidă. În cadrul primului program de dezvoltare profesională intensivă, DOMO Management Trainee, vom crea bazele unei noi generații de lideri DOMO, o echipă cu idei curajoase și creative.”, a declarat Luminița Parteca, HR manager DOMO Retail.

DOMO caută tineri cu potențial de lider și cu abilități în zona de business pentru a-i dezvolta în vederea preluării pozițiilor de Management în cadrul grupului.

Stagiarii vor lucra în mai multe departamente ale companiei pe o perioadă de peste doi ani de zile, timp în care ei vor avea statut de angajați și vor fi plătiți pentru activitatea lor. Ulterior, ei vor rămâne angajați DOMO.

Candidații vor fi desemnaţi pe baza unui proces de selecţie ce cuprinde evaluarea aplicației, interviu telefonic și interviu face-to-face. Ultima etapă a procesului de recrutare constă într-un program complex de Assesment Center ce va avea drept scop evaluarea performanțelor individuale și de grup.

Aplicanții selectați vor participa la școala DOMO Management Trainee, în cadrul căreia vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine aria de business în care se vor dezvolta și vor avea access la programe de dezvoltare susținute de managerii DOMO.

În urma acestei săptămâni de pregătire, celor mai potriviți participanți – un numar de 12 viitori trainee- le este oferită șansa de a lucra în prima etapă, în magazinele DOMO din țară.

ETAPELE PE CARE TREBUIE SĂ LE PARCURGĂ UN MANAGEMENT TRAINEE

În prima etapă, experiența de vânzare: fiecare dintre cei 12 stagiari va lucra în magazinele DOMO din țară, ocupând funcții de consultanți vânzări, șefi de raion, șefi administrativi și directori de magazin.

În cea de-a doua etapă, dezvoltare profesională accelerată, fiecare stagiar va lucra prin rotație timp de 3 luni de zile în fiecare departament al companiei: resurse umane, marketing, achiziții, financiar, service și logistică.

Specializare profesională, reprezintă cea de-a treia etapă, iar în funcție de competențele și abilitățile demonstrate în etapele anterioare, stagiarii vor parcurge următoarele nivele ierarhice: junior management, middle management, senior management.

Ultima etapă presupune ocuparea unei poziții de Management în cadrul DOMO.

Candidatul ideal pentru programul DOMO Management Trainee este student în ultimul an, masterand sau proaspăt absolvent cu nota peste medie, implicat în activități extracuriculare, ambițios, cu calități excelente de comunicare și abilități de lider, preocupat de dezvoltarea personală și profesională. În plus, aplicanții trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză și de utilizare a pachetului MS Office, dar și flexibilitate la schimbare și mobilitate la nivel internațional.